Lampes suspendues

Garantie 10 ans
Droit de rétractation de 30 jours
Expédition sous 24 heures
Livraison offerte dès 200 euros
Filtre

Filtre

Filtre

Marques

Définir le prix

27.08570.0

Promotions

En stock

Sorte

Visa produkter

Sorte

Produkter

Med våra takpendlar kan du inreda flexibelt och få en effektiv ljusspridning i vilket rum som helst. Pendellampor hänger ner från taket och kan oftast justeras i höjd för att passa vilken takhöjd som helst, och anpassas till övrig inredning i rummet. Hos oss hittar du en takpendel för varje stil och rum, och du hittar allt från stilrena pendellampor till extravaganta taklampor från exklusiva varumärken.

Takpendel för kontor

I kontorslandskap med högt i tak är pendellampor ett effektivt sätt att få takbelysningen där den behövs. Med taknära belysning som spotlights eller plafonder kommer ljuset lätt för långt bort. Med snygga pendellampor kan du även inreda kontoret enhetligt. Låt taklamporna tjäna som mer än bara belysning!

Taklampor från DPJ

Våra takpendlar är bara en del av vårt stora sortiment av taklampor. Här hittar du alla typer av takbelysning för kontor och hemmet, och något för alla stilar och smaker.

Kontorsbelysning för alla

Oavsett om du letar efter lampor för kontoret eller hemmet, till väggar eller tak, så hittar du allt i vårt breda sortiment av lampor och kontorsbelysning. På en arbetsplats är bra belysning otroligt viktigt för arbetsmiljön, och du hittar både snygga och effektiva lampor för alla behov här.

Ce que disent nos clients

Une sélection de nos clients

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music