Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Tilbehør

Grid view
List view
Viser 1-7 av 7 element(er)
Sort by
Mood Box

Mood Box

kr 3,693.00 tax incl.
Mood Box är en smart förvaring till pennor, tavelsudd, fjärrkontroller etc. Mood Box har en svart aluminiumstomme med glasfront som går att få i flertalet färger för att passa i din miljö.
Mood Pocket

Mood Pocket

kr 2,520.00 tax incl.
Mood Pocket er en smart oppbevaring for blyanter og tavler med glassfront som er tilgjengelig i mange forskjellige farger. Mood Pocket inneholder: Et tavleteppe, pluss tre ekstra tepper 3 tusjpenner i sort Mood Pocket har et moderne design der bildelokket er skjult og kan nås med et enkelt klikk.
Air Pocket

Air Pocket

kr 1,470.00 tax incl.
Air Pocket är en diskret förvaring för dina pennor samt tavelsudd. Air Pocket har fasade kanter som ger en svävande känsla. Det ingår 3 filtspetspennor i svart, 1 tavelsudd samt 3 extrafiltar, den magnetiska tavelsudden är dold och nås med ett enkelt klick. Air Pocket går att få i svart eller vit aluminium. 
Accessory Kit, svart

Start kit, svart

kr 720.00 tax incl.
Tilbehørssett, svart, er et startsett for tavlen din som inneholder: Fire penner med magnetiske enkeltpennholdere Fem magneter Et viskelær med tre ekstra tepper Sprayflaske for rengjøring med vann Mikrofiberduk
Vip Startkit - Abstracta

VIP Start kit - Abstracta

kr 1,020.00 tax incl.
Vip Start kit inneholder: Magnetisk viskelær Magnetisk pennholder Magneter og blyanter i svart, rød, blå og grønn
Startset emaljerade tavlor - Abstracta

Startsett emaljerte malerier - Abstracta

kr 720.00 tax incl.
Startsett emaljerte brett passer godt til skrivebrettet. Settet inneholder magnetisk viskelær, magnetisk pennholder, magneter og blyanter i svart, rød, blå og grønn.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music
DPJ logo

Are you shopping as a retailer or a company?

Select how you wish to display your prices below.

Company - Edit cookie settings

Retailer - Edit cookie settings