Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Sideboard & Skänkar

Grid view
List view
Viser 1-16 av 16 element(er)
Sort by

Byrå 62 Dresser - Fyra lådor

kr 37,350.00 tax incl.
En elegant byrå med fyra lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Fyra utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Byrå 62 Dresser - Tre lådor

kr 49,560.00 tax incl.
En stilig byrå med tre lådor och ett praktiskt sidoskåp, klädd i träfaner och svart laminat. Byrån står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla. Tre utdragbara lådor. Ett smidigt sidoskåp. Slitstark toppskiva i laminat. Knoppar och fötter i massivt valnötsträ.

Byrå 62 Dresser - Sex lådor

kr 65,940.00 tax incl.
En elegant byrå med sex lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Sex utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Skåp Prio

kr 20,970.00 tax incl.
Prio är ett vackert skåp i massivt trä som går att få i 13 olika kulörer. Skåpet har fina detaljer så som skålad topp och integrerade handtag, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Massivt trä. Elegant skålad topp. Integrerade handtag. Kan fås med miljövänligt, vattenbaserat lack för slittålig yta.
TOPSELLER

Sideboard Enfold - Hög

kr 23,850.00 tax incl.
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på tre olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Enfold - Låg

kr 23,850.00 tax incl.
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat för optimal förvaringsfrihet. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på fem olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Reflect - Låg

kr 26,430.00 tax incl.
Reflect är ett modernt sidoskåp som låter dig förvara dina saker med stil, samtidigt som den ger dig en trevlig avlastningsyta. Skåpet kommer i solid ek och ekfaner samt i två olika storlekar och färger. Finns som Small (två dörrar) och Large (två dörrar samt två utdragbara lådor). Modern och vacker design med lätt kurvade skåpdörrar.

Sideboard Reflect - Hög

kr 30,300.00 tax incl.
Reflect byrå kommer i en modern design med tre utdragbara lådor som har en lätt kurvad front. En stilren byrå som passar lika bra som klädförvaring i sovrummet, som teknikförvaring på kontoret.  Med tre utdragbara lådor. Robust men smidig design. Ben i massiv ek.

Sideboard Haze

kr 20,850.00 tax incl.
Haze är ett elegant och praktiskt sidoskåp som tack vare det integrerade hyllplanet ger dig stora förvaringsmöjligheter. Skåpet kommer i två sobra färger som enkelt smälter in i de flesta miljöer. Stilig och luftig design. Metallhylla, väggfästen och justerbara fötter ingår.

Sideboard Virka High

kr 25,500.00 tax incl.
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Virka Low

kr 16,020.00 tax incl.
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Air

kr 20,400.00 tax incl.
Air är ett vackert sideboard i ekfanér med ett asymmetriskt rutmönster i rotting. Air är både stilfullt och praktiskt i och med möjligheten till mycket förvaring, och passar fint in i många olika miljöer. Rotting ger ett transparent uttryck. Plats för mycket förvaring. Vackert inredningsobjekt.

Sideboard Kabino

kr 10,800.00 tax incl.
Kabino är ett praktiskt sideboard med smidigt skjutbara dörrar i mattlackerad aluminium, varav ena är elegant perforerad. Ramen och benen i ask bryter av och bidrar till skänkens dynamiska känsla. Smidiga skjutdörrar sparar plats i rummet. Hyllplan för praktisk förvaring. Förborrade hål för kablar.

Sideboard Kabino - Med lådor

kr 15,930.00 tax incl.
Kabino är ett praktiskt sideboard med lådor och skjutbara dörrar i mattlackerad aluminium, varav ena är elegant perforerad. Ramen och benen i ask bryter av och bidrar till skänkens dynamiska känsla. Lådor med "soft close"-funktion för tyst stängning. Hyllplan för praktisk förvaring. Förborrade hål för kablar.

Sideboard Jalousi - med skjutdörrar

kr 23,670.00 tax incl.
Jalousi är ett vackert sideboard med sidor i lackad ekfaner samt smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet. Med två flyttbara hyllplan som gör det möjligt att anpassa skåpet efter behov. Två flyttbara hyllplan. Diskreta men smidiga handtag. Smal design med skjutdörrar som sparar plats.

Sideboard - Scott High

kr 17,370.00 tax incl.
Snyggt sidoskåp med en unik design där dörrarna har ett coolt designmönster från halva dörren och uppåt. Dörrarna är i valchromat in en mörk antracitfärg med en oljad finish. Unikt mönster som ger skåpet en unik karaktär. Inkluderar en innerhylla i samma material och färg. Snyggt läderspänne med mässingsdetalj. Matchande ben i samma färg som skåpet.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music