Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Arbetsplatsmattor

Grid view
List view
Viser 1-4 av 4 element(er)
Sort by
TOPSELLER
Arbetsplatsmatta StandUp

Arbeidsplassmatte StandUp

kr 1,620.00 tax incl.
StandUp - Et åpenbart tilbehør til ditt høydejusterbare skrivebord! Med arbeidsplassmatten StandUp utviklet for å gi deg ekstra god komfort når du står og jobber.    Matten er en veldig ergonomisk arbeidsplassmatte som fordeler belastningen under føttene. Med en stilfull overflate i tekstil passer den perfekt i alle kontorer, mottakelser og til og med i butikker.
Yoga Fashion - atbetsplatsmatta

Yoga Fashion - abeidsplassmatte

kr 1,350.00 tax incl.
Original price kr 1,500.00
Spar kr 150.00
Yoga Fashion er en ergonomisk arbeidsplassmatte spesielt utviklet for å passe inn i offentlige miljøer som f.eks på kontor. Matten har stilfull tekstiloverflate som gjør at matten passer inn i kontorer, mottakelser og i kassedisker. Overflaten er laget av polypropylen som gir en veldig slitesterk og smussbestandig overflate som er lett å holde ren. Undersiden består av myk og elastisk vinyl.
Yoga PUR - arbetsplatsmatta

Yoga PUR - arbeidsplassmatte

kr 1,020.00 tax incl.
Yoga PUR  er en veldig bra arbeidsplassmatte med en overside med små buler som gir en veldig bra avlastning ved stående arbeide. Bulerna stimulerer føttene dine og fører til økt blodsirkulasjon og gir en bra komfort til føttene.
Yoga Fashion Nitril - arbetsplatsmatta

Yoga Fashion Nitril - arbeidsplassmatte

kr 1,470.00 tax incl.
Yoga Fashion Nitril er en veldig myk og avlastende matte med en tålig yte av nitrilgummi og med en underside av nitril / PVC. Mattens overflate tåler kjemikalier, oljer og fett.

Vi har en arbetsplatsmatta för alla kontor

Vi har ett stort sortiment av ergonomiska arbetsplatsmattor från flera kända märken, som exempelvis Standup, Yoga Fashion med mera. Välj mellan flera modeller, färger och storlekar.

Sitt mindre och må bättre!

Det bästa för kroppen är en varierad arbetsställning, att växla stillasittande arbete med att stå upp och jobba. När man står upp behöver man ett ergonomiskt och avlastande underlag. Här finner ni arbetsplatsmattor för kontor och butik som hjälper till med att skapa variation.

Yoga Fashion erbjuder en kombination av mjukhet och spänst, vilket varierar kroppens arbetsställning utan att man är medveten om det.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music
DPJ logo

Are you shopping as a retailer or a company?

Select how you wish to display your prices below.

Company - Edit cookie settings

Retailer - Edit cookie settings