Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Returkärl & Avfallshantering

Grid view
List view
Viser 1-11 av 11 element(er)
Sort by

Brooklyn Bin Single

kr 3,570.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.
noen varianter på lager

Källsorteringsskåp - Hampton Bin

kr 14,970.00 tax incl.
Hampton Bin är ett stiligt och robust skåp för källsortering, med tre ställ för plastsäckar på 125 liter styck. Ställen sitter på en utdragbar skiva med draghandtag som låter dig dra ut alla ställ samtidigt. För tre plastsäckar på 125 liter styck. En rulle plastsäckar medföljer. Fem dekaler på engelska medföljer.  Ergonomisk tömning utan tunga lyft. Låter dig dra ut alla ställ samtidigt.

Brooklyn Bin Single - Med betongfot och lock

kr 4,470.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt, denna variant är med en betongfot i botten. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, mm eller ett stängt lock med knopp.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Single "Mini"- Med hjul och lock

kr 3,120.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen.  Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår. Lock med runt hål 180 mm i diameter

Brooklyn Bin Single "Big"- Med hjul och lock

kr 4,020.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen. Anpassade för 125 liters plastsäck. 1 rulle med 125L plastsäckar ingår. Lock med runt hål 180 mm i diameter

Brooklyn Bin Single med lock - Vägghängd

kr 4,260.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Denna variant är med en betongfot i botten. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, mm eller ett stängt lock med knopp.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Single Guld - Lock med knopp

kr 4,320.00 tax incl.
Brooklyn Bin Single är en rymlig sopkorg i stålplåt som är pulverlackerad med en elegant guldfärg. Denna variant kommer på fötter samt med ett praktiskt lock med knopp, vilket ger den en stilig profil.  På fötter som gör det lätt att städa under kärlet. Med smidigt lock som minskar doftspridningen. Anpassad för plastsäckar på 70 liter. 1 rulle med 25 stycken 70l plastsäckar ingår.

Källsorteringskärl Ridge - Låg

kr 23,820.00 tax incl.
Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sju olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl.  Tydlig miljösymbol och engelsk text. Dörr med 180° öppning. Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål. Kombineras snyggt med Ridge Hög. Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat). Med gummimatta och justerbara fötter.

Källsorteringskärl Ridge - Hög

kr 23,940.00 tax incl.
Ridge är ett praktiskt källsorteringskärl i en modern design som bildar en stadssiluett när flera kärl står ihop. Välj mellan sex olika miljösymboler, samt om din Ridge ska passa för säck eller sopkärl.  Tydlig miljösymbol och engelsk text. Dörr med 180° öppning. Praktisk uppkörningsramp i rostfritt stål. Kombineras snyggt med Ridge Låg. Passar 160 L säckar eller 140 L sopkärl (köpes separat). Med gummimatta och justerbara fötter.

Brooklyn Bin Twin

kr 5,370.00 tax incl.
Brooklyn Bin Twin är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj bland mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr/lock. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Brooklyn Bin Triple

kr 7,440.00 tax incl.
Brooklyn Bin Triple är en sopkorg i pulverlackerad stålplåt. Sopkorgen är perfekt till arbetsplatsen, välj mellan olika lock för att få det som passar ditt behov bäst. Välj mellan mat, pant, papper, stängt lock med knopp med flera.  För lock med knopp tillkommer det 140 kr/lock. Anpassade för 70 liters plastsäck. 1 rulle med 25st 70l plastsäckar ingår.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music