Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Hyllor

Grid view
List view
Viser 1-49 av 49 element(er)
Sort by
TOPSELLER
Vägghylla - Unu 60 cm

Vägghylla Unu - 60 cm

kr 1,950.00 tax incl.
Elegant hylla utan sidor som monteras direkt på väggen. Perfekt bakom kassan för att visa upp produkter, som skafferi i köket, eller som vanlig hylla för böcker och prydnader.

Vägghylla Démon

kr 3,660.00 tax incl.
Vägghylla i en tidlös design med ett hyllplan som finns i flera olika längder och färger. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - tre hyllplan

kr 8,910.00 tax incl.
Vägghylla i en tidlös design med tre hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Tre hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fyra hyllplan

kr 11,190.00 tax incl.
Vägghylla i en tidlös design med fyra hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fyra hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Démon - fem hyllplan

kr 15,810.00 tax incl.
Vägghylla i en tidlös design med fem hyllplan som finns i flera olika färger och längder. Hyllan har dekorativa väggfästen i stål som gör den till en elegant inredningsdetalj på kontoret eller i hemmet.  Fem hyllplan med snygg träfaner.

Vägghylla Dédal

kr 3,930.00 tax incl.
En lekfull hylla i perforerad metall som finns i flera olika färger. Sätt upp en hylla som den är eller bygg häftiga, grafiska mönster genom att sätta ihop flera hyllor i ett eget personligt hyllsystem.  Kan sättas upp horisontellt eller vertikalt.  Kan sättas ihop i ett större hyllsystem.
noen varianter på lager

Vägghylla Archetto - Ek

kr 2,370.00 tax incl.
Liten, rund hylla i en avskalad design med mjuka former och rena linjer. En perfekt vägghylla för att få upp växter och prydnader på väggen, eller för avlastning som ett mindre sidobord vid sängen. Enkel att montera med två skruvar.  

Hylla Hawu

kr 11,670.00 tax incl.
Svart hylla i metall med tre hyllplan, som även kan användas som ett smidigt sidobord. Det mellersta planet har två diskreta bokstöd som gör att dina böcker står stadigt utan risk för att ramla.  Enkel att flytta runt. Integrerade bokstöd. 

Vägghylla Arch

kr 6,120.00 tax incl.
Arch är en modern hylla med hyllplan i fanerad ek och böjda detaljer i bokträ, toppat med ekfaner. En vägghylla i en avskalad och stilig design som sätter den grundläggande, bärande funktionen i fokus.   I lackad eller svartbetsad ek.  Synliga träådringar.

Hylla Add Boxställ - 3 korgar i plåt

kr 9,000.00 tax incl.
Add Boxställ är en elegant hylla med tre förvaringskorgar i plåt som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern hylla där du kan förvara vad du vill, i hemmet, loungen eller på kontoret.  Med ställfötter eller snurrbar fotplatta. Praktiska korgar i plåt. Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.

Hylla Add Infoställ - 3 korgar i perforerad plåt

kr 9,000.00 tax incl.
Add Infoställ är en elegant hylla med tre korgar i perforerad plåt, som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern tidningshylla som visar upp tidningar och broschyrer på ett tilltalande sätt. Med ställfötter eller snurrbar fotplatta. Praktiska korgar i perforerad plåt. Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.

Broschyrhylla Wall AD Case

kr 2,760.00 tax incl.
AD Wall Case är en elegant broschyrhylla som är utformad för att visa upp så mycket som möjligt av broschyren. Hyllan monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp.  Med tre fack. För optimal display av broschyrer. I en stiligt och diskret design.
TOPSELLER

Tidningshylla Wall Case

kr 2,820.00 tax incl.
En elegant tidningshylla med höga hyllsidor som döljer röriga omslag och bidrar till en lugn och städad atmosfär. Wall Case monteras direkt på väggen och är lika stilig på egen hand som i grupp. Med tre tidningsfack. Ger ett lugnt och diskret intryck. 

Tidningshylla Floor Case

kr 7,800.00 tax incl.
En elegant tidningshylla med höga sidor som döljer röriga omslag och bidrar till en lugn och städad atmosfär. Floor Case har tidningsfack på bägge sidor och är lika stilig ensam som i grupp. Med sex tidningsfack. Står fritt i rummet. Ger ett lugnt och stiligt intryck. I helsvart utförande.

Broschyrhylla Floor AD Case

kr 7,800.00 tax incl.
Floor AD case är en elegant broschyrhylla som är utformad för att visa upp så mycket som möjligt av broschyren. En dubbelsidig hylla som står snyggt i bland annat receptionen eller väntrummet.  I stilrent, svart utförande.  Med sex fack för broschyrer. Står fritt i rummet. 
Zet Shelves, 1x2

Zet Shelves, 1x2

kr 6,570.00 tax incl.
Zet Shelves, 1x2 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer, som hylla, sidobord, avlastnings hylla eller bokhylla. 

Zet Shelves, 1x4

kr 11,970.00 tax incl.
Zet Shelves, 1x4 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  

Zet Shelves, 2x4

kr 26,370.00 tax incl.
Zet Shelves, 2x4 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  Zet Shelves finns i två olika färgkombinationer, krom/svart och svart/svart.
Zet Shelves, 2x2

Zet Shelves, 2x2

kr 11,970.00 tax incl.
Zet Shelves, 2x2 är ett smart förvaringssystem som finns i flera olika storlekar och går enkelt att kombinera med varandra. Zet Shelves har en modern luftig design bestående utav trähyllor samt metallram. Hyllan är väldigt stabil och passar bra i alla olika miljöer.  Zet Shelves finns i två olika färgkombinationer, krom/svart och svart/svart.

Vägghängt skrivbord Rail Desk

kr 3,810.00 tax incl.
Rail Desk är ett vägghängt skrivbord som även gör sig bra som hylla eller avlastningsbord. Med sin nätta design ger bordet ett luftigt intryck och passar lika bra i hemmet som på det stora kontoret.  Skruvas enkelt fast i väggen. Ram i stabil stål. Bordsskiva i tålig MDF samt ekfaner. Minimalistisk design som passar in överallt.

Stedge hylla

kr 3,100.00 tax incl.
Stedge hylla tillverkad i såpad eller rökt ek med svartlackad metalltråd.

Hylla Coupé - Vertikal

kr 5,520.00 tax incl.
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i vitlackad metall.
Coupé hylla - svart matt, horizontal

Hylla Coupé - Horisontell

kr 2,700.00 tax incl.
Formen på Coupéhyllorna bygger på influenser från takräcken på bilar. Syftet med konstruktionen var att skapa ett mångsidig möbel som fungerar bra i små utrymmen. I kök och badrum fungerar den även alldeles utmärkt till att hänga handdukar i. Coupé hylla är tillverkad i svartlackad metall. 

Bokhylla Libri - 2 hyllplan

kr 4,530.00 tax incl.
Libri sidohylla är en smäcker steghylla med två hyllplan, som kan stå för sig själv eller ihop med Libri skrivbord. Hyllan lutas mot väggen vilket gör den lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt. Två praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i vit- eller svartlaserad ask.

Bokhylla Libri - 5 hyllplan

kr 9,030.00 tax incl.
Libri hylla består av en smäcker steghylla med fem hyllplan. Hyllan lutas direkt mot väggen vilket gör den lätt att flytta, samtidigt som den står stabilt med ställbara ben.  Fem praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i ask eller ek.

Ståbord Libri - 3 hyllplan

kr 6,780.00 tax incl.
Libri ståbord har två hyllplan och en djup topphylla som passar utmärkt för en laptop. Det smäckra ståbordet lutas mot väggen vilket gör det lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt med ställbara ben.  Tre praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i ask eller ek.

Level Side table

kr 2,730.00 tax incl.
Level är ett snyggt sidobord i en asymmetrisk design med stabil ram och två avlastningsytor. Ett modernt bord som tål utomhusbruk och står lika bra på balkongen som i vardagsrummet. Bordsplan, hyllplan samt ram i pulverlackerat stål. Kan användas utomhus som inomhus. Torkas enkelt ren med urvriden trasa.  Snygg, modern design. 

Vägghylla Sector Triple Wide

kr 4,170.00 tax incl.
Sector är en modern vägghylla med tre hyllplan i trä och dekorativa fästen i mässing. Hyllan definieras av sitt robusta men samtidigt minimalistiska formspråk som gör att den enkelt smälter in i alla miljöer. Tre hyllplan i vacker ask- eller ekfaner. Synliga träådringar. Kan bära upp till 20 kg.

Vägghylla Gridy Fungi

kr 720.00 tax incl.
Gridy Fungi är en liten och stilren vägghylla i trä som passar perfekt som avställningsyta i exempelvis köket, badrummet eller barnrummet. De vackra synliga träådringarna ger hyllan en naturnära känsla. Vackra synliga träådringar. Smäcker hylla för mindre saker.

Hylla Block

kr 4,290.00 tax incl.
Block är en smäcker hylla med tre rymliga brickhyllor som hålls uppe av en lätt men samtidigt solid träram. Hyllan finns i vackert lackerad svart eller vit färg som enkelt smälter in i de flesta miljöer. Tre funktionella hyllplan i stål. Modern och smäcker design. Maxvikt per hylla: 10 kg.

Vägghylla Jet

kr 1,875.00 tax incl.
Jet är en modern vägghylla med räfflad yta som är lika dekorativ som praktisk. Hyllan finns i två längder samt färger som är väldigt snygga att kombinera med varandra.  Räfflad yta håller saker på plats.  Tål belastning på 5 kg resp. 10 kg. Pluggar, skruvar och fästen för montering på vägg ingår.

Hylla Jam - 2 hyllplan

kr 9,930.00 tax incl.
Jam är en stadig hylla i luftig och modern design med två hyllplan i ekfaner och stolpar i massiv ek. Tack vare kilarna i grå plast behöver du inga skruvar eller verktyg för att montera hyllan.  Smart montering med plastkilar. Harmonisk design i ek.

Hylla Jam - 3 hyllplan

kr 12,000.00 tax incl.
Jam är en stadig hylla i luftig och modern design med tre hyllplan i ekfaner och stolpar i massiv ek. Tack vare kilarna i grå plast behöver du inga skruvar eller verktyg för att montera hyllan. Smart montering med plastkilar. Harmonisk design i ek.

Hylla One Step Up - Hög

kr 6,342.00 tax incl.
One Step Up är en vacker, stegliknande hylla med fem hyllplan där du enkelt kan visa upp dina favoritsaker. Ställ vid en vägg eller skapa en luftig rumsavdelare genom att ställa den utåt i rummet.  Lätt att montera. Stabil ram i ask. Tåliga, lättstädade hyllplan i stål. Kan belastas med 15 kg per hyllplan. 

Hylla One Step Up - Låg

kr 4,470.00 tax incl.
One Step Up är en vacker, stegliknande hylla med tre hyllplan där du enkelt kan visa upp dina favoritsaker. Ställ vid en vägg eller skapa en luftig rumsavdelare genom att ställa den utåt i rummet.  Lätt att montera. Stabil ram i ask. Tåliga, lättstädade hyllplan i stål. Kan belastas med 15 kg per hyllplan. 
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 30cm

Hylla Tidsskrifts-/Skohylla - 30cm

kr 2,880.00 tax incl.
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Hylla Tidsskrifts-/Skohylla - 100 cm

kr 5,700.00 tax incl.
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf A

kr 1,650.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med två stolpar och tre hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf B

kr 2,520.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant har en asymmetrisk form med fyra hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf C

kr 2,160.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med tre stolpar och två hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf D

kr 2,880.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med tre stolpar och tre hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf E

kr 2,880.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med två stolpar och fem hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf F

kr 1,320.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med två stolpar och två hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf G

kr 960.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med endast ett smäckert hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER

Hylla Nivo Shelf H

kr 2,160.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant har en asymmetrisk form med två hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf Large D

kr 6,300.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med tre stolpar och tre hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
noen varianter på lager

Hylla Nivo Shelf Large E

kr 6,300.00 tax incl.
Nivo präglas av sin simpla och subtilt nordiska design, som med sina rena linjer hänger elegant på väggen och smälter enkelt in i alla miljöer. Denna variant kommer med två stolpar och fem hyllplan. I naturlig ek/vit eller helsvart. Sömlös design utan synliga skruvar. Minimalistiskt, nordiskt uttryck.
TOPSELLER
Gallery shelf 1000 mm

Hylla Gallery - 100 cm

kr 4,920.00 tax incl.
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.
TOPSELLER
Gallery shelf 600 mm

Hylla Gallery - 60 cm

kr 3,930.00 tax incl.
Stilren och diskret tavelhylla i aluminium som passar in i de flesta miljöer. Sätts enkelt upp på väggen och ger en stabil yta för alla typer av dekorationer, så som tavlor, posters och böcker. Gör det enkelt att byta ut konsten på väggarna.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music