Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Soffor

Grid view
List view
Viser 1-40 av 40 element(er)
Sort by

Soffa Mayor AJ5 - 3-sits

kr 62,640.00 tax incl.
Mayor är en modern 3-sits soffa med ryggstöd med knappar och sittdel med tre lösa kuddar. Den strama designen gör soffan perfekt för det sofistikerade kontoret eller det stilrena hemmet. Byggd för hand. Lagervara med kort leveranstid. Vitoljad bas i solid ek. Klädd i tyget Hallingdal 130.
Box Low 2-sits

Soffa Box Low 2-sits

kr 25,770.00 tax incl.
Box Low är en stilren designsoffa som här kommer med ett rymligt 2-sits säte. En diskret soffa som passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som på caféer och restauranger. Lättstädad design med smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor. På luftiga medar i metall. Klädd i det bekväma tyget Medley från Gabriel.
Box Low 3-sits

Soffa Box Low 3-sits

kr 33,570.00 tax incl.
Box Low är en stilren designsoffa som här kommer med ett rymligt 3-sits säte. En diskret soffa som passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som på caféer och restauranger. Lättstädad design med smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor. På luftiga medar i metall. Klädd i det bekväma tyget Medley från Gabriel.
Fly Sofa SC2

Soffa Fly Sofa SC2

kr 40,920.00 tax incl.
Fly Sofa SC2 är en lyxig soffa med avtagbara, mjuka kuddar samt ribbad ram i ek. En stilsäker soffa som låter dig ändra om kuddarna för optimal komfort. Passar i hemmet, loungen eller väntrummet. Ram i massiv, oljad ek (vitpigmenterad eller rökt). Mjuka, avtagbara kuddar. Byggd för hand.
Fly Sofa SC3 With Side Tables

Soffa Fly Sofa SC3 med sidobord

kr 44,400.00 tax incl.
Fly Sofa SC3 med sidobord är en lyxig soffa med avtagbara kuddar samt ribbad ram i ek. Soffan har praktiska sidobord på bägge kortsidor och passar därför utmärkt i loungen eller väntrummet.  Två praktiska sidobord. Ram i massiv, oljad ek (vitpigmenterad eller rökt).  Mjuka, avtagbara kuddar. Byggd för hand.

Soffa Godot 2-sits

kr 44,850.00 tax incl.
Godot är en 2-sits soffa med modern och stilfull design som kombinerar raka linjer med mjuka, bulliga former. En bekväm soffa som bland annat passar bra på kontoret, i loungen eller i väntrummet. Smäckra ben i stål. Bekvämt stoppade armstöd, ryggstöd samt sits. 

Soffa Godot 3-sits

kr 56,760.00 tax incl.
Godot är en 3-sits soffa med modern och stilfull design som kombinerar raka linjer med mjuka, bulliga former. En bekväm soffa som bland annat passar bra på kontoret, i loungen eller i väntrummet. Smäckra ben i stål. Bekvämt stoppade armstöd, ryggstöd samt sits. 
Box High 2-sits

Ljudabsorberande soffa - Box High 2-sits

kr 28,320.00 tax incl.
Box High är en 2-sits soffa med ljudabsorberande effekt som ger dig en avskärmad plats för möten och samtal. Soffan står utmärkt i entréer och öppna kontorslandskap, samt i kaféer och serveringar. Lättstädad med luftspalt mellan sits och rygg. Enkel att städa under. Skärmar av och ger en lugn atmosfär.
Box High 3-sits

Ljudabsorberande soffa - Box High 3-sits

kr 37,320.00 tax incl.
Box High är en 3-sits soffa med ljudabsorberande effekt som ger dig en avskärmad plats för möten och samtal. Soffan står utmärkt i entréer och öppna kontorslandskap, samt i kaféer och serveringar. Lättstädad med luftspalt mellan sits och rygg. Enkel att städa under.  Skärmar av och ger en lugn atmosfär. 

Soffa Mags 3 Seater

kr 40,350.00 tax incl.
Mags är en elegant och tidlös soffa, som med sina raka linjer och låga ram enkelt smälter in i sin omgivning. Stoppad med ett hållbart  polyuretanskum med hög densitet, har soffan en lång livslängd. Djupt, bekvämt säte. Erbjuder maximal komfort.

Soffa Can 3-seater

kr 31,470.00 tax incl.
Can är en stilfull 3-sits soffa med en modern design där utsidan stöds upp av ett snyggt och slitstarkt canvastyg. Soffan kommer i flera diskreta färger som gör att den enkelt smälter in i de flesta miljöer. Anti-glidtyg och kardborrband håller sittdynan på plats.  Sittdyna och lösa kuddar klädda i samma tyg eller läder. Smäcker bas i förkromad eller svartlackerad stål. 

Soffa Can 2-seater

kr 25,650.00 tax incl.
Can 2-seater är en stilfull soffa i en modern design med lösa kuddar som du enkelt ändrar om som du vill. Soffan erbjuder en mycket skön och avslappnad sittställning och passar utmärkt i de flesta miljöer. Rymligt 2-sits säte. Stora, mjuka, avtagbara kuddar. Luftig design med ram i stål. Stödtyg i svart canvas. Anti-glid tyg håller sittmadrassen på plats. 
Solo Soffa

Soffa Solo

kr 10,590.00 tax incl.
Solo är en nätt soffa med ett bekvämt säte stoppat med polyeter samt ett luftigt stativ i stål. Soffan kommer med en avtagbar dyna som gör den enkel att städa, vilket passar extra bra i offentliga miljöer. Avtagbar dyna. Modern och stilren design.
Soffa Lyon

Soffa Lyon - 3-sits

kr 16,410.00 tax incl.
Lyon är en stabil 3-sits soffa i en nätt design med ben i borstat stål samt säte med formgjuten PU-kärna. Soffan kommer klädd i det mörkgrå tyget Medley och passar in i de flesta miljöer. Ben i rostfritt, borstat stål.  Modern, luftig design.

Soffa 3-sits - Galore

kr 45,360.00 tax incl.
Galore är en elegant 3-sits soffa som finns för snabb leverans i tyget Canvas och i sammetstyget Ritz. Den nätta designen gör att soffan passar lika bra i hemmet som i loungen eller på kontoret. 3-sits soffa. Tillgänglig för snabbleverans (Endast Kvadrats tyg Canvas och Ritz!). Bas i svartlackerat stål.

Soffa Mags Soft 3 Seater

kr 37,590.00 tax incl.
Rounded edges and soft cushions create a milder, relaxed tone with the Mags Soft Sofa. Retaining the same strong aesthetic presence as its firmer, more pared back sibling, this version takes on a more fluid, poetic silhouette. Optimal comfort and durability are ensured by the sofa’s solid construction, which has been built using durable, high-density foam and covered with down padding for extra softness. The low frame has a distinctly lounge feel, which is reinforced by the deep seats and results in a more open, welcoming space. The wide range of functional modular units mean the sofa can be fully customised with chaise longue, corner modules or additional seats to suit any room or purpose, while the numerous upholstery options allow the sofa to find its own personality.

Soffa Develius

kr 39,900.00 tax incl.
Soffan Develius är en snygg och modern soffa som byggs upp av moduler. Perfekt för att få till en trevlig hörna på kontoret likväl som i receptionen, loungen eller hemma i vardagsrummet. Lösa kuddar ingår. Består av flyttbara moduler. Klädd i det grå tyget Fiord 151.

Soffa Cape 3-sits

kr 56,670.00 tax incl.
Tresitsiga Cape är en avskalad och stilren soffa med raka linjer och mjukt rundade kanter. Den nätta soffan finns i flera behagliga färger och passar lika bra i hemmet som på kontoret eller i loungen. 3-sits soffa. Svarta ben i lackerat stål. Klädd i eleganta tyger från Warm Nordic.

Soffa Cape med sömmar - 3-sits

kr 69,570.00 tax incl.
Cape är en stilren soffa med härligt rundad form som är både retro och modern på samma gång. En nätt och fin soffa som finns i flera behagliga färger och som passar utmärkt i de flesta miljöer. 3-sits soffa.  Svarta ben i lackerat stål. Klädd i eleganta tyger från Warm Nordic.

Soffa Oslo 3-sits

kr 38,700.00 tax incl.
Oslo är en elegant 3-sits soffa i en modern design med slanka ben, bekvämt stoppat säte samt rygg med rundade ändar. En stilig soffa som passar lika bra hemma i vardagsrummet, som i loungen. Sits och rygg med bekväm stoppning. Smäckra ben i aluminium.

Soffa Oslo 2-sits

kr 33,540.00 tax incl.
Oslo är en elegant 2-sits soffa i en modern design med slanka ben, bekvämt stoppat säte samt rygg med rundade ändar. En stilig soffa som passar lika bra hemma i vardagsrummet, som i loungen. Sits och rygg med bekväm stoppning. Smäckra ben i aluminium.

Soffa Outline 2-sits

kr 62,550.00 tax incl.
Outline 2-sits soffa har en elegant design som kombinerar raka linjer och mjuka former. Den nätta stålbasen bryter av mot den pampiga sittdelen och bidrar till att Outline blir väldigt inbjudande.  Stoppad med bekvämt kallskum. Höga, smäckra ben underlättar vid städning.  Helklädd i elegant läder eller tyg.

Soffa Outline 3-sits

kr 38,700.00 tax incl.
Outline 3-sits soffa har en elegant design som kombinerar raka linjer och mjuka former. Den nätta stålbasen bryter av mot den pampiga sittdelen och bidrar till att Outline blir väldigt inbjudande.  Stoppad med bekvämt kallskum. Höga, smäckra ben underlättar vid städning.  Helklädd i elegant läder eller tyg.

Soffa Outline 3-sits - med schäslong

kr 87,060.00 tax incl.
Outline 3-sits soffa med schäslong har en elegant design med raka linjer och mjuka former. Du väljer själv vilken sida du vill ha schäslongen på för att soffan ska passa just din lokal och inredning.  Stoppad med bekvämt kallskum. Höga, smäckra ben underlättar vid städning.  Schäslong på höger eller vänster sida för extra komfort. Helklädd i elegant läder.

Soffa Little Petra VB2 - Snabbleverans

kr 77,670.00 tax incl.
Little Petra Sofa VB2 är en låg lounge soffa med lätt lutad rygg som ger en mysig och avslappnad sittställning. Denna soffa gör sig lika bra i det privata hemmet som på hotellet eller i foajén.  Snabb leverans. Smidig och lättmöblerad storlek. Handsydd, mjuk klädsel. Bekväm och stadig stoppning i HR-skum. Handtillverkad trästomme med ben i vitoljad ek eller oljad valnöt.

Soffa Dandy 4-sits

kr 89,760.00 tax incl.
Dandy är en elegant soffa som erbjuder hög komfort. Dess tilltalande, runda design gör den enkel att placera i de flesta miljöer och den passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Tilltalande, rund design. Vackra, nätta ben i massiv ek eller valnöt. Går att få klädd i flertalet olika tyger.

Soffa Costura

kr 38,280.00 tax incl.
Costura är en elegant soffa i tidlös design med en ram i tunn plywood som gör att soffan får ett nätt uttryck. Soffan har en bekväm sittdel och kommer även med två små kuddar som ger extra komfort. Rymlig 2-sitssoffa. Liten kudde på 30x60 cm inkluderad till varje sits. Ben som kan positioneras rakt fram eller vinklade. Ram i stark plywood som gör soffan tålig och smäcker.

Soffa Kvilt 2-sits

kr 61,080.00 tax incl.
Kvilt är en elegant soffa med vackert kviltat vådmönster. Med sina två olika utföranden, de nätta träbenen i ask eller den maffiga helklädda sockeln, gör att soffan passar in de flesta miljöer. Vackert kviltning i vådmönster. Ben i naturlackad ask eller helklädd sockel. Klädd i avtagbar klädsel.

Soffa Kvilt 3-sits

kr 69,570.00 tax incl.
Kvilt är en elegant soffa med vackert kviltat vådmönster. Med sina två olika utföranden, de nätta träbenen i ask eller den maffiga helklädda sockeln, gör att soffan passar in de flesta miljöer. Vackert kviltning i vådmönster. Ben i naturlackad ask eller helklädd sockel. Klädd i avtagbar klädsel.

Soffa Talk Lounge - 3-3½-sits

kr 36,720.00 tax incl.
Talk Lounge är en elegant soffa med svarta, pulverlackerade ben i metall och klädd i mjukt sammetstyg. Den nätta designen gör att soffan passar lika bra i hemmet som i loungen. Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Nätta, svarta metallben ger ett luftigt intryck. Klädd i mjukt och flamsäkert tyg Arona från Designers Guild. Soffan på bilden är klädd i Arona - Raven.

Soffa Ace

kr 30,330.00 tax incl.
Den eleganta soffan Ace kommer med klädsel i svart eller brunt läder och ben i ek, mässing eller metall. Tack vare den luftiga siluetten och de avskalade färgerna smälter soffan in i omgivningen. Generös stoppning i PU-skum. Bekvämt säte med lutad rygg. Öppna kortsidor ger luftigt uttryck. 

Modulsoffa Rope

kr 36,690.00 tax incl.
Rope är en mjuk, omfamnande och bekväm modulsoffa som står på låga ben av svartlackerat trä. Med sina sex olika sobra tygval och utföranden hittar du alltid en Rope som passar just ditt rum. Kommer i sex olika varianter. Stoppad med bekvämt och hållbart möbelskum.

Soffa Swell - 2-sits

kr 40,890.00 tax incl.
Den mjuka soffan Swell har härligt bulliga former som omsluter kroppen på ett behagligt sätt. Soffan är även stoppad med två lager kallskum vilket gör att du alltid sitter med optimal komfort.  Mjuk stoppning i kallskum. Behagliga, runda former. Ben i målad ask. Massiv ram i plywood. 

Soffa Swell - 3-sits

kr 51,420.00 tax incl.
Den mjuka soffan Swell har härligt bulliga former som omsluter kroppen på ett behagligt sätt. Soffan är även stoppad med två lager kallskum vilket gör att du alltid sitter med optimal komfort.  Mjuk stoppning i kallskum. Behagliga, runda former. Ben i målad ask. Massiv ram i plywood. 

Modulsoffa Sum - 2-sits

kr 30,330.00 tax incl.
Sum är en vacker 2-sits soffa i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjocka sittdynor för hög komfort. Finns i flera milda färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger. Behagligt säte i gjutet PU-skum. Tjocka sittdynor i mjukt PU-skum. Stabil, stålförstärkt konstruktion. Modulkonstruktion gör att soffan går att bygga om.

Modulsoffa Sum - 3-sits

kr 43,440.00 tax incl.
Sum är en vacker 3-sits soffa i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjock sittdyna för hög komfort. Finns i flera milda färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger. Behagligt säte i gjutet PU-skum. Tjocka sittdynor i mjukt PU-skum. Stabil, stålförstärkt konstruktion. Modulkonstruktion gör att soffan går att bygga om.

Hörnsoffa Sum - 4-sits

kr 73,020.00 tax incl.
Sum är en vacker 4-sitsig hörnsoffa i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjock sittdyna för hög komfort. Finns i flera milda färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger. Behagligt säte i gjutet PU-skum. Tjocka sittdynor i mjukt PU-skum. Stabil, stålförstärkt konstruktion. Modulkonstruktion gör att soffan går att bygga om.

Soffa Era - 2-sits

kr 40,800.00 tax incl.
Era är en vacker och bekväm soffa med lätt bakåtlutat ryggstöd för maximal komfort. Med sina smäckra ben i stål, krom eller trä får soffan ett luftigt uttryck som enkelt smälter in i sin omgivning. Bekvämt bakåtlutat ryggstöd för hög komfort. Smäckra ben i stål, krom eller trä. Elegant och luftig design.

Soffa Hyg

kr 34,110.00 tax incl.
Hyg är en mjuk och omfamnande soffa, tillverkad i gjutet PU-skum med extra ländryggsstöd för optimal komfort. Den höga ryggen ger Hyg en stilig profil som står ut och kräver uppmärksamhet. I bekvämt PU-skum. Inbyggt stöd för ländryggen. Ben i vacker ek. Ren rygg gör soffan fin att ställa mitt i rummet. Levereras monterad.

Soffa Mags 3 Seater - Med schäslong

kr 43,590.00 tax incl.
Mags är en elegant och tidlös soffa, som med sina raka linjer och låga ram enkelt smälter in i sin omgivning. Stoppad med ett hållbart  polyuretanskum med hög densitet, har soffan en lång livslängd. Djupt, bekvämt säte. Erbjuder maximal komfort.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music