Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Serveringstillbehör

Grid view
List view
Viser 1-9 av 9 element(er)
Sort by

Orrefors Vinpropp Carat City Stoppers New York

kr 270.00 tax incl.
Carat City Stoppers New York är en stilig vinpropp vars former är inspirerade av New Yorks arkitektur. Proppen är försedd med gummiringar som sluter tätt och förlänger livet på ditt öppnade vin.  I handslipat glas.  Passar i alla typer av flaskor. Med gummiringar som sluter tätt i flaskhalsen. Kan förlänga livet på drycken med 1-2 dagar.

Orrefors vinpropp Carat City Stoppers Stockholm

kr 270.00 tax incl.
Carat City Stoppers Stockholm är en stilig vinpropp vars former är inspirerade av Stockholms arkitektur. Proppen är försedd med gummi som sluter tätt och förlänger livet på ditt öppnade vin.  I handslipat glas.  Passar i alla typer av flaskor. Med gummiringar som sluter tätt i flaskhalsen. Kan förlänga livet på drycken med 1-2 dagar.

Orrefors vinpropp Carat City Stoppers Tokyo

kr 270.00 tax incl.
Carat City Stoppers Tokyo är en stilig vinpropp vars former är inspirerade av Tokyos arkitektur. Proppen är försedd med gummiringar som sluter tätt och förlänger livet på ditt öppnade vin.  I handslipat glas.  Passar i alla typer av flaskor. Med gummiringar som sluter tätt i flaskhalsen. Kan förlänga livet på drycken med 1-2 dagar.
CITY ICE BUCKET H 155MM på lager

Orrefors ishink City

kr 1,620.00 tax incl.
Med City ishink kommer du enkelt åt isen när du blandar drinkar åt stora som små sällskap. Ishinken står perfekt i baren men det eleganta utförandet gör den även snygg att ställa på mat- eller barbordet.  Smidigt handtag. Står stabilt med en vikt på 2,4 kg. I kristallglas med hög briljans. Modern, elegant design.

Orrefors mixerglas City - inkl. drinksked

kr 720.00 tax incl.
City mixerglas gör det möjligt att blanda till en större drinksats som sedan fördelas i gästernas glas. Praktisk när du vill blanda till drinkarna innan gästerna kommit för att sedan servera alla samtidigt.   Rymmer upp till 65 cl. Med hällpip för enkel upphällning. I kristallglas med hög briljans. Tål maskindisk. Smidig drinksked ingår!
Skärbräda Pebble Board - Marmor

Skärbräda Pebble Board - Marmor

kr 810.00 tax incl.
Pebble är en vacker skärbräda i svart marmor som finns i två storlekar. Brädan passar utmärkt för servering av till exempel ost och chark, och blir dessutom en elegant detalj i hemmet.  I gedigen marmor.  Tidlös och elegant design.
Kapsylöppnare Bell

Kapsylöppnare Bell

kr 420.00 tax incl.
Bell kombinerar design, humor och funktionalitet på ett stilfullt sätt. Kapsylöppnaren i zink kommer i två eleganta färger och går samtidigt att använda som en ringklocka för att liva upp middagen. Ringklocka och kapsylöppnare i ett. Tillverkad av zink med en galvaniserad yta.
Bricka Astro

Bricka Astro

kr 270.00 tax incl.
Astro är en elegant bricka i ek med mjukt rundade kanter och en smidig, låg kant. Brickan finns i flera storlekar och kan bland annat användas för att hålla reda på småsaker i hemmet eller på kontoret. I massiv ek. Rengörs lätt med fuktad trasa. Finns i olika storlekar som är snygga att kombinera.
Bricka Salon

Bricka Salon

kr 1,110.00 tax incl.
Salon är en stilfull bricka med ram i böjt björkträ och botten i rottingväv. Ramen har två nedsänkningar som gör det enkelt att få ett ordentligt grepp om brickan, vilket gör den lätt att bära.  Modern och elegant design.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music