Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Hopfällbart bord

Grid view
List view
Viser 1-6 av 6 element(er)
Sort by
RBM Standard Fällbord

RBM Standard Fällbord -T-stativ

kr 3,660.00 tax incl.
Ett stilrent och praktiskt bord för spännande arrangemang. Många olika former inbjuder till kreativa bordsplaceringar vid större tillställningar. RBM Standard är formbar och flexibel. Lätt att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Ett bra val för tillexempel i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Skiva i vit laminat.
RBM Ultima Fällbord

RBM Ultima Fällbord 180x80

kr 8,910.00 tax incl.
RBM Ultima är ett stilrent bord som enkelt går att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Bordet är ett bra val ex. i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Bordet är 180 x 80 cm, i rektangulär form med en laminatskiva som är 24 mm tjock. Önskas annat utförande än standard, kontakta oss. 

Skrivbord/Fällbord - Vitra Click

kr 19,170.00 tax incl.
Smidigt fällbord som går utmärkt att använda som skrivbord, konferensbord eller matbord. Benen lägger sig platt mot skivan i hopfällt läge och fälls enkelt ut igen med ett knapptryck på bordets undersida.   Lätt att fälla ihop.  Tydligt klickljud när benen låses i position.  Skiva med tålig yta i melamin. Snygga ben i polerad aluminium. Obs! Bordsvagnen på bilden ingår ej.

RBM Standard Fällbord med L-Stativ

kr 3,660.00 tax incl.
Ett stilrent och praktiskt bord för spännande arrangemang. Många olika former inbjuder till kreativa bordsplaceringar vid större tillställningar. RBM Standard är formbar och flexibel. Lätt att fälla ihop och tar liten plats vid förvaring. Ett bra val för tillexempel i aulan, matsalen eller samlingslokalen. Skiva i vit laminat. Silverfärgat stativ och vit laminatskiva.

RBM Bordsvagn utan häckar inkl styrstång

kr 13,560.00 tax incl.
En stabil bordsvagn som passar till större bord och rymmer upp till 12 stycken liggande bord. En smidig vagn för lokaler som ofta möbleras om eller håller i olika event och konferenser.  Rymmer 12 stora bord. Smidig styrstång gör vagnen lätt att navigera. Två stadiga stödben gör att vagnen står stabilt vid lastning/förvaring.

RBM Bordsvagn - med styrstång och 2 häckar

kr 24,420.00 tax incl.
Stabil bordsvagn som passar till större bord, det får plats 17st stående. Priset är komplett med styrstång och 2 häckar. Art: 1x3213, 2x3214 (x2), 1x3212

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music