Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Fällbara & stapelbara stolar

Grid view
List view
Viser 1-24 av 24 element(er)
Sort by
Dome Karmstol Perforerad

Dome Karmstol Perforerad

kr 1,620.00 tax incl.
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Modellen har perforerad rygg och sits, som ger en industriell look. Stapelbar upp till 5 stolar. Lämpad för utomhusbruk.

HÅG Conventio 9510

kr 3,475.00 tax incl.
HÅG Conventio 9510 passar utmärk att använda som ex. konferensstol, besöksstol eller mötesstol. Stolen har en mjuk sits samt ryggstöd för att erbjuda högkomfort. Avtagbar klädsel. Stabelbar upp till 15 st.
TOPSELLER
Ana Stol 4340, polypropen

RBM Ana Stol 4340, polypropen

kr 840.00 tax incl.
RBM Ana 4340 är en väldigt populär konferensstol som har en stilren och fin design som går att få i flera olika färger. Stolen är tillverkad för att klara av alla påfrestningar i offentliga miljöer och passar därför perfekt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Den stapelbara konferensstolen fyller konferenssalar, matsalar och mötesrum. Enkel att placera i rader och att stapla. Den enkla designen i kombination med det ergonomiskt utformade sitsen gör den till en klar favorit. Stapelbar upp till 12 stolar.
TOPSELLER

RBM Ana Stol 4340SR, Helklädd

kr 1,800.00 tax incl.
RBM Ana 4340SR har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340SR är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Stapelbar upp till 10 stolar. Mjukt stoppad sitt- och ryggdyna.
Bella 4445, 4 ben

RBM Bella 4445, 4 ben

kr 2,820.00 tax incl.
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i fin modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen går att få i flera olika utföranden.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella 4446, 4 ben

Bella 4446, 4 ben med armstöd

kr 3,780.00 tax incl.
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella Low-Back 4447, 4 ben

RBM Bella Low-Back 4447, 4 ben

kr 2,370.00 tax incl.
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella Low-Back 4447S, 4 ben

Bella Low-Back 4447S, 4 ben

kr 2,820.00 tax incl.
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern stol med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Osaka Metal Stol, trä

Osaka Metal Stol, träsits på ben

kr 3,270.00 tax incl.
Osaka Metal har en sits i ask-plywood och ben i 16 mm stålrör. Stolen erbjuder hög komfort, kombinerat med ett grafiskt uttryck. Benen finns som kromade, eller i svart pulverlack. Sitsen går att beställa i naturlig ask samt i betsad ask. Stapelbar upp till 4 stolar.

Konferensstol 40/4 Side Chair - Stapelbar, Kopplingsbar

kr 3,420.00 tax incl.
40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser. Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid. Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål. Stapelbar upp till 40 st på vagn. Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.
Air Chair - 4-pack

Air Chair - 4-pack

kr 1,530.00 tax incl.
Air kommer med en stilren och minimalistisk design i slitstark polypropen med tillsatt glasfiber, vilket gör att stolen passar lika bra inomhus som utomhus på balkongen, serveringen eller i trädgården. Säljes i 4-pack (priset gäller per styck). Stapelbar upp till tio stolar. Enkel att hålla ren och torka av.

Caper stol - Stapelbar

kr 3,570.00 tax incl.
Caper är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol som är perfekt vid olika typer av evenemang, då de enkelt staplas undan när de inte behövs. Stapelbar upp till 6 stolar.  Stansat handtag. Låg vikt. Perforerat säte ger svalkande effekt.  Lång garanti på 12 år.

Stol Globus

kr 3,360.00 tax incl.
Globus är en elegant, slittålig och stapelbar stol med ett underrede i förkromat stål och en sits i plywood eller polypropen. Stolen passar utmärkt i exempelvis vid matbordet eller på restaurangen. Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.

Stol Laclasica

kr 5,460.00 tax incl.
Laclasica är en stilig, stapelbar stol där sits och ben kommer i vacker ask. Under sitsen stärker en aluminiumdel upp strukturen. Tack vare sin luftiga design passar Laclasica in i nästan alla miljöer. Sits och ben i ask. Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 4 stolar.
TOPSELLER

RBM Ana Stol 4340S, Klädd sits

kr 1,470.00 tax incl.
RBM Ana 4340S har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340S är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. Stolen erbjuder bra komfort med sin mjuka sittdyna.  Stapelbar upp till 10 stolar.

Karmstol Stecca 2 - 4-pack

kr 3,480.00 tax incl.
Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer. Säljs i 4-pack (priset gäller per styck). Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 6 stolar. Lämplig för utomhusbruk. 

Transportvagn till RBM stol ANA

kr 4,320.00 tax incl.
Smidig stolsvagn för RBM stolen Ana, som gör det enkelt för dig att förvara och flytta undan dina stolar. Med smidigt handtag och två massiva hjul.

Stol Co Chair

kr 4,080.00 tax incl.
Co Chair är en modern stol som tack vare de smäckra stålbenen och det mjukt böjda träet har en lätt och luftig känsla som smälter in i omgivningen. Stolen är stapelbar och passar särskilt bra i matsalen. Säljes i pack om två (priset gäller per styck). Smidigt stapelbar upp till 10 stolar. Nätt och avskalad design.

Stol Just - på medar

kr 3,090.00 tax incl.
Just är en vacker, stapelbar stol på medar med sits i gjuten träfaner som finns i svart och naturfärgat utförande. Perfekt för dig som vill ha snygga extrastolar eller håller i utbildningar och konferenser. Stapelbar upp till 6 stolar. Luftig och stilren design. Går att torka av med fuktad trasa. Levereras monterad.

Stol Form - Stapelbar, på medar

kr 3,270.00 tax incl.
Form är en stapelbar matstol med helgjutet säte i tåligt polypropen och medar i lackerat eller förkromat stål. En graciös stol som passar lika bra i hemmet som på kontoret. Slitstarkt och lättstädat säte i plast. Stapelbar upp till 6 stolar. Levereras monterad.

Stol Nova Sea - Återvunnen plast, med klädd sits

kr 5,070.00 tax incl.
Nova Sea är en miljövänlig stol som går att köpa med eller utan armstöd och har klädd sits. Stolen tillhör The Nova Collection där alla möbler innehåller återvunnen plast från gamla fiskenät. Prisvärd och miljövänlig. Går att stapla (max 6 st). Säte i återvunnen plast, 96% från havet. Sits klädd i återvunnen polyester. Stabil ram i stål. Går att plocka isär för enkel återvinning.

Vagn till 40/4 stolar

kr 7,470.00 tax incl.
En mycket praktisk stolsvagn som låter dig smidigt stapla dina 40/4-stolar för att spara plats på golvet och optimera din förvaring. Vagnen är tillverkad i stål och kommer med fyra funktionella hjul. Stapla upp till 40 st oklädda stolar. Rekommenderas endast för stolar med kromben. En vagn tar endast upp 0,47 m² golvyta.

Barstol Studio - 65 cm, stapelbar

kr 3,930.00 tax incl.
Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i stål. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord.  Rundad frontkant för hög komfort. Lågt, stödjande ryggstöd. Tålig stålram utrustad med fotstöd. Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).

Barstol Studio - 75 cm, stapelbar

kr 3,930.00 tax incl.
Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i pulverlackerat stål. Sitthöjden på 75 centimeter passar utmärkt ihop med vanliga barbord. Rundad frontkant för hög komfort. Lågt, stödjande ryggstöd. Tålig stålram utrustad med fotstöd. Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music