Price Guarantee
We won't just match the price - we'll beat it!
Fast Shipping
Your order will be processed immediately.
5 Year Warranty
At least 5 years warranty on all products.
Rated 4,5 out of 5
We're always focusing on your experience

Datorhållare

Grid view
List view
Viser 1-6 av 6 element(er)
Sort by
QuickClick CPU-Hållare, Vit

Datorhållare QuickClick CPU-hållare - För stationär dator

kr 810.00 tax incl.
QuickClick är en elegant och säker datorhållare för små till medelstora stationära datorer, som enkelt monteras under bordsskivan. Justeras smidigt med snabblås vilket garanterar dig en säker låsning. Stabil och stadig konstruktion. Snabblås "Ratchet Control" för säker låsning. Förmonterade gummipuckar. Kräver ingen eftermontering. Levereras med expansionsskena för utökad maxbredd (185 mm).

LiftFix CPU-Hållare, +60 mm distans

kr 558.00 tax incl.
En robust konstruktion med en unik, patenterad låsning, vilken håller CPUn säkert under bordet. CPU frigång är 60 mm från bordets undersida. För fast montage.
noen varianter på lager

Multimodul till Liftlap

kr 570.00 tax incl.
Denna LiftLap Multimodul gör det möjligt att fästa en papperskorg, soppåse eller extrahylla ur serien LiftLap på skrivbordet. 
Ahaa Turn-O-Flex, LapTop Stativ

Laptopstativ Ahaa Turn-O-Flex

kr 1,020.00 tax incl.
Ahaa Turn-O-Flex går att ställa in i sex olika positioner för att du enkelt ska hitta det läge som passar dig bäst. Ett portabelt laptopstativ som passar utmärkt för dig som ofta arbetar hemifrån.  I aluminium för hög stabilitet och låg vikt. Vridbar skiva under stödet (360 grader). Går att ställa i sex olika positioner för vinkel och höjd. Musmatta och fodral medföljer. Går att luta 18, 22, 24, 36, 40 och 42 grader. Går smidigt ned i de flesta datorväskor. 

LiftSystem Släde

kr 360.00 tax incl.
LiftSystem Släde är en kompletterande släde för roterbart bruk. Släden kan även kompletteras med LiftSystem Skena 400 mm (430-WA11) för skjutbart bruk.

Recent Products

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music