Are you experiencing problems when making your purchase? Try changing your web browser!
Butik

Välkommen till butiken.

Inspiration, inredning och det bästa från DPJ Workspace.

I vår butik på Mäster Samuelsgatan 65 kan du testa och beställa våra produkter. Vi hjälper dig med allt som rör kontorsinredning, mötesteknik, ergonomi och hur du skapar en optimal arbetsmiljö. Dessutom serverar vi Stockholms antagligen bästa cappuccino i vår kaffebar. Välkommen!

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
Butik

Behöver du hjälp?
Boka ett möte med någon av våra specialister.

Peter Johansson, Grundare & Kreativ chef

Butik

MINST 50 OLIKA STOLAR I BUTIKEN.
PROVSITT OCH HITTA DIN FAVORIT.

I butiken har vi alltid ett stort utbud med klassiska skrivbordsstolar, balansstolar och ergonomiska kontorsstolar. Kom in och provsitt ledande varumärken som HÅG, RH och Herman Miller.

Åtta av tio
svenskar sitter fel.
Kom in och prata ergonomi med Annsofi

Butik
Butik

SITTA ELLER STÅ?
VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA RÄTT SKRIVBORD.

Hitta ditt nya skrivbord. Vi har både klassiska och höj- och sänkbara skrivbord i olika modeller och storlekar i butiken. Kom in och testa vilket som passar dig bäst.

Butik

NY TEKNIK GER NYA MÖJLIGHETER
VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS KONFERENSRUM.

Vi har möbler och teknik för lyckade möten och konferenser. Kom in och testa våra 100 tums touchskärmar och få hjälp att hitta rätt bord och stolar till ert mötesrum.

Butik

NÄR DU VILL JOBBA OSTÖRT
ELLER INTE STÖRA ANDRA.

Borta är snart tiden när kontoren var fyllda av tomma ytor där man kunde sitta i fred en stund. På den moderna arbetsplatsen skapas lugn och ro med ljudabsorbenter och tysta rum. Kom in och hör tystnaden

Butik

SPECIALDESIGNADE ÖNSKEMÅL?
KOM IN SÅ HJÄLPER VI DIG.

Har du hittat rätt möbel men i fel färg eller material? Vi kan hjälpa dig att specialbeställa din produkt så att den blir som just du vill ha den. Välkommen förbi vår butik!

ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 09.00 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 16.00
Söndagar: 11.00 - 16.00

Mäster Samuelsgatan 65, Stockholm

Tel: +46 (0)8-517 654 15

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

A selection of our customers

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music