Prisgaranti
Vi matcher ikke bare prisen - vi slår den!
Hurtig forsendelse
Din ordre vil blive behandlet med det samme.
Største udvalg til kontorer
Mere end 30 000 unikke produkter
Bedømt 4,5 ud af 5
Vi fokuserer altid på din oplevelse
Filtrera

Filtrera

Filtrera

Mærker

På tilbud

På lager

Pris

825.024995.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skrivbord

Över 50 000 nöjda kunder - Minst 5 års garanti - Prisgaranti - Snabb leverans

Våra snygga skrivbord och arbetsbord av hög kvalitet finner ni här. Hos DPJ hittar du Sveriges mest prisvärda sortiment av smarta och ergonomiska skrivbord anpassade för den skandinaviska marknaden. Välj bland våra många skriv- och arbetsbord idag!

Flexibla skrivbord för varierande arbetsställning

Med en varierande arbetsställning undviker du belastningsskador som ryggvärk och musarm, och får bättre hållning och blodcirkulation. Ett stå-skrivbord eller höj och sänkbart skrivbord ger dig möjligheten att stå upp under delar av arbetsdagen, och sitta när det behövs. Höj- och sänkbara skrivbord är idag en självklarhet på ergonomiska kontor!

Platseffektiva hörnskrivbord

Alla skrivbord från DPJ är flexibla och praktiska, och i vårt sortiment hittar du ett skrivbord för varje planlösning och tillfälle. Ett hörnskrivbord har gott om plats och utnyttjar kontorsytan till max, samtidigt som det skapar en naturlig avdelare i rummet. Även våra hörnskrivbord finns i justerbara modeller, så att du inte behöver tumma på ergonomin bara för att du vill ha mer utrymme!

Stora och små skrivbord

Våra skrivbord finns i många varianter och modeller för att passa alla behov. Oavsett om ni behöver ett brunt, grått, vitt eller svart skrivbord. Vi har stora och små skrivbord, i standardutföranden och lite större modeller. Välj mellan vanliga raka skrivbord eller praktiska hörnskrivbord. Kolla in vårt sortiment ovan för att hitta er favorit!

Tillhörande ljuddämpning

För att skapa en mer avskild skrivbordsplats och motverka höga ljudnivåer rekommenderar vi våra ljudabsorbenter till kontoret. Till skrivbord passar särskilt en bordsskärm, eller en skärmvägg som kan användas för att dela upp rummet i flera delar.

Hos DPJ finder du kontormøbler til den moderne arbejdsplads.

DPJ Workspace leverer møbler til både små og store virksomhedsprojekter, og selvfølgelig hjælper vi dig også som privatperson. Vi leverer altid professionel interiør til alle kontormiljøer.

I vores onlinebutik finder du et udvalg af de mest almindelige møbler til kontorer. - Hvis du leder efter et specifikt mærke, en anden farve eller et andet materiale, beder vi dig kontakte os, så hjælper vi dig personligt.

Hvad vores kunder siger

Et udvalg af vores kunder

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music