Hintatakuu
Takaamme aina parhaat hinnat etsimillesi tuotteille!
Nopea toimitus
Käsittelemme ja toimitamme tilauksenne nopeasti!
5 Vuoden takuu
Kaikilla tuotteillamme on vähintään viiden vuoden takuu.
Arvosteltu 4,5/5
Ostokokemuksesi on meille aina ensisijaisen tärkeä!

Riippuvat valaisimet

Grid view
List view
Näytetään 1-100 yht. 121 tuotteesta
Sort by
IC lights S2 pendel - krom

IC lights S2 Suuri riippuvalaisin

642,32 € Alv. 24%
IC Lights S2 riippuvalaisimessa on opaalilasista valmistettu pallo. Lamppua on saatavilla kahdella eri designilla, kromi tai harjattu messinki. Lampussa on muodokas ja tyylikäs design joka sopii kaikkiin ympäristöihin. Lamppu antaa tyylikkään ja tasaisen valon.
IC lights S1 pendel - borstad mässing

IC lights S1 Pieni riippuvalaisin

481,12 € Alv. 24%
IC Lights S1 riippuvalaisimessa on opaalilasista valmistettu pallo. Lamppua on saatavilla kahdella eri designilla, kromi tai harjattu messinki. Lampussa on muodokas ja tyylikäs design joka sopii kaikkiin ympäristöihin. Lamppu antaa tyylikkään ja tasaisen valon.
Skygarden 2 pendel - svart blank

Skygarden 2 pendel - stor

3 308,32 € Alv. 24%
Skygarden 2 är en pendellampa med lampskärm i gips med och utsida, insida med vit stuckatur. pendel sprider ett mjukt och behagligt ljus. Lampan har en lampskärm tillverkad i gips med en vit stuckatur invändigt. Utsidan är lackad med matt eller blank lack Skygarden taklampa går att få i svart, vit, guld samt brun för att enkelt passa in i just din miljö.
Skygarden 1 pendel - svart blank

Skygarden 1 Pieni kattovalaisin

2 341,12 € Alv. 24%
Skygarden 1-kattovalaisin kipsillä ja lakatulla ulkokuorella, sisäpuolella valkoinen kohokuvio. Skygarden-kattovalaisin levittää pehmeää ja miellyttävää valoa. Lampussa on kipsistä valmistettu varjostin, jonka sisäpuolella on valkoinen kohokuvio. Ulkokuori on lakattu matalla tai kiiltävällä lakalla. Skygarden-kattovalaisinta on saatavana mustana, valkoisena, kultaisena ja ruskeana ja se sopii helposti jokaiseen ympäristöön.
DOT pendel - liten, svart

DOT pendel - liten

168,64 € Alv. 24%
Dot Riippuvalaisin on valmistettu rei'itetystä pelti- ja opaalilasista. Lampussa olevilla pienillä rei´illä, joihin valo tunkeutuu, saat leikkisän ja kodikkaan ilmapiirin kotiisi. Lamppua on saatavana valkoisena ja mustana.
DOT pendel - medium, svart

DOT pendel - medium

178,56 € Alv. 24%
Dot Pendel är tillverkad i perforerad plåt och opalglas. Med de små hålen där ljuset tränger igenom får du en lekfull och mysig atmosfär i ditt hem. Lampan finns i vitt och svart och i tre olika storlekar för att mixa och matcha.
GAP pendel - vit, låg

GAP pendel - låg

153,76 € Alv. 24%
GAP pendel är tillverkad i pulverlackad metall. Kombinationen av en rå och kall yta och en varm insida skapar en mysig känsla och gör den vacker att titta på både tänd som släckt.
GAP pendel - svart, hög

GAP Korkea riippuvalaisin

163,68 € Alv. 24%
GAP kattovalaisin on valmistettu jauhemaalatusta metallista. Raa´an ja kylmän pinnan ja lämpimän sisäosan yhdistelmä luo kodikkaan tunnelman ja tekee siitä kauniin katsella sekä valaistuna että sammutettuna.
Mirror Ball 25 cm Linjärt Pendelsystem

Mirror Ball 25 cm Linjärt Pendelsystem

2 199,76 € Alv. 24%
Ett vackert, linjärt pendelsystem som passar utmärkt över konferensbord och köksbord. Mirror Ball är en av de mest identifierbara Tom Dixon-produkterna. Inspirerad av den välkända rymdhjälmen och av diskobollar. Mirror Ball är en lätt och robust lampa som återspeglar omgivningen i sin ytfinish, samtidigt som den har ett nedåtriktat och omgivande ljus. Finns i originalfärgen krom, samt i guld.
Anoli 3 Pendelsystem

Anoli 3 Pendelsystem

1 140,80 € Alv. 24%
Anoli-kollektionen fångar lugnet av fallande vattendroppar. Den eleganta, men enkla droppformen betonas av det finaste handblåsta glaset och den lätta guldmetallen. Samlingen varierar från släta pendlar, till eleganta ljuskronor och kan anpassas för både större projekt och hemmiljöer. Anoli 3 fungerar perfekt som ljuskrona över ett bord. Anoli-kollektionen är gjord i material av högsta kvalitet och tillverkade av skickliga hantverkare.
Anoli 6 Pendelsystem

Anoli 6 Pendelsystem

2 179,92 € Alv. 24%
Anoli-kollektionen fångar lugnet av fallande vattendroppar. Den eleganta, men enkla droppformen betonas av det finaste handblåsta glaset och den lätta guldmetallen. Samlingen varierar från släta pendlar, till eleganta ljuskronor och kan anpassas för både större projekt och hemmiljöer. Anoli 6 fungerar perfekt som ljuskrona över ett bord. Anoli-kollektionen är gjord i material av högsta kvalitet och tillverkade av skickliga hantverkare.
Miira 1 Optic Pendel

Miira 1 Optic Pendel

344,72 € Alv. 24%
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 1 Optic har munblåsta glasglober med små variationer i den optiska effekten, vilket gör varje lampa unik. Miira 1 är en pendel som passar utmärkt över matbord och mindre sidobord.
Miira 1 Opal Pendel

Miira 1 Opal Pendel

344,72 € Alv. 24%
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 1 Opal ger ett mjukt, nordiskt ljus och sprider en unik atmosfär i rummet där lampan placeras. Miira 1 är en pendel som passar utmärkt över matbord och mindre sidobord.
Miira 4 Optic Ljuskrona

Miira 4 Optic Ljuskrona

954,80 € Alv. 24%
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 4 Optic har munblåsta glasglober med små variationer i den optiska effekten, vilket gör varje lampa unik. Miira 4 är en ljuskrona som passar utmärkt över matbord och loungeytor.
Miira 4 Opal Ljuskrona

Miira 4 Opal Ljuskrona

954,80 € Alv. 24%
Miira är en serie lampor i en enkel och tidlös design som framhäver den nordiska elegansen och funktionen. De viktigaste detaljerna i Miira-kollektionen är de vackra kurvorna och den tunna, bearbetade metallhalsen som ger ett graciöst intryck. Miira-kollektionen är utformad med ljuskronan i centrum och expanderar sedan till en komplett serie av belysning, tillverkad i högsta kvalitet. Miira 4 Opal ger ett mjukt, nordiskt ljus och sprider en unik atmosfär i rummet där lampan placeras. Miira 4 är en ljuskrona som passar utmärkt över matbord och loungeytor.
Decostick Taklampa Mässing

Decostick Taklampa Mässing

1 634,32 € Alv. 24%
Decostick är en modern takkrona som flirtar med 1930-talet. Inspirationen till Decostick har JV Arkitekter hämtadet från de ornament som dekorerar väggar och tak i Hotel Riviera Strands matsal. Idén med Decostick är att den ska fungera som en skulptur, ett smycke i de miljöer där den placeras. Den har två opalvita glasglober och en spot som pekar rakt ner. Dessa är på separata tändningar, vilket möjliggör olika ljusstyrkor på spotten och i globerna. Spotten är dessutom försänkt för att undvika bländning.
Droplight 400 Taklampa

Droplight 400 Taklampa

562,96 € Alv. 24%
Droplight formgavs 2005 av Matti Klenell och är ett bevis på när enkla former får verklig höjd av sann kvalitet och omsorgsfulla detaljer. Lampan består av en matt glasglob med vitlackerad plåt och finns i tre storlekar. Ett signum för serien är den rödlackerade öppning ur vilken sladden löper och som lyses upp när lampan är tänd. Droplight kan med fördel kombineras i olika storlekar, samtidigt som varje enskild modell utgör en fin och enkel detalj i rummet. En serie som med sitt enkla och arketypiska uttryck bidrar till fina miljöer på såväl hemmaplan, som i det offentliga rummet.
Droplight 500 Taklampa

Droplight 500 Taklampa

815,92 € Alv. 24%
Droplight formgavs 2005 av Matti Klenell och är ett bevis på när enkla former får verklig höjd av sann kvalitet och omsorgsfulla detaljer. Lampan består av en matt glasglob med vitlackerad plåt och finns i tre storlekar. Ett signum för serien är den rödlackerade öppning ur vilken sladden löper och som lyses upp när lampan är tänd. Droplight kan med fördel kombineras i olika storlekar, samtidigt som varje enskild modell utgör en fin och enkel detalj i rummet. En serie som med sitt enkla och arketypiska uttryck bidrar till fina miljöer på såväl hemmaplan, som i det offentliga rummet.
Ginko Taklampa Mattsvart

Ginko Taklampa

756,40 € Alv. 24%
Ginko är inspirerad av bladen på Ginko Biloba-trädet. En lampmodell med stramt uttryck som genom materialvalet, lackerad aluminiumplåt, får en stilren karaktär. Lampans skärm förstärks ytterligare genom att skärmen övergår i ett rör som omsluter sladden en bit upp mot infästningen. En fin detalj som blir en karaktäristisk del av det sammantagna uttrycket. I botten av skärmen finns en bländskiva som förstärker ljuset och samtidigt bländar av och ger en behaglig spridning. Ginko fick 2009 utmärkelsen Best Light av magasinet Wallpaper.
Karamell Taklampa

Karamell Taklampa

3 323,20 € Alv. 24%
Karamell ger ett stämningsfullt ljus till bordet och håller vinglasen nära till hands när det finns tillfälle att skåla. Den råa mässingen och gracila kristallglas bildar tillsammans en enhet med inbördes vackra kontraster. Karamell sprider ljuset genom kristall och lämnar skuggor av smak och sötma. Glashängaren rymmer ca 16 glas. Glasen på bilden medföljer ej.
Hubert Pendant Tribeca

Hubert Pendant Tribeca

295,12 € Alv. 24%
Hubert Pendant Tribeca -lampussa on mukava moderni muotoilu, joka antaa huoneellesi tyylikkään ilmeen. Kattolampun muotoilu on yksinkertainen, sen sisäosa on messinkiä ja se luo kauniin ja kodikkaan valon. Hubert Pendant on saatavana kahtena eri väriyhdistelmänä. Valitse väri alta.
Spinning Pendant BH2

Spinning Pendant BH2

262,88 € Alv. 24%
Spinning Pendant BH2 har en lyxig och modern design som lyfter utseendet på rummet den är i. Taklampan ger ifrån sig ett fint ljus som skapar mysig stämning i rummet och passar bra i alla olika miljöer som ex. hemma, restaurangen eller caféet. Lampan går att få i tre olika färger som är i lackerat aluminium.  Välj färg nedan.
Mega Bulb Pendant SR2

Mega Bulb Pendant SR2

143,84 € Alv. 24%
Mega Bulb Pendant SR2 -lampussa on moderni muotoilu. Kattovalaisin antaa kauniin ja kodikkaan valon läpinäkyvällä lasillaan. Valitse väri alta.
Pendellampa - Compendium Plate

Compendium Plate Riippuvalaisin

1 028,00 € Alv. 24%
Compendium Plate -riippuvalaisin on tyylikäs lamppu, jonka ohut profiili on vain seitsemän senttimetriä. Suuri, pyöreä lamppu antaa paljon valoa ja se voidaan myös himmentää helposti haluttuun kirkkauteen. Himmennettävä
Pendelampa Costanza Grande

Costanza Grande Riippuvalaisin

598,00 € Alv. 24%
Costanza Grande on suuri riippuvalaisin valkoisella kuvulla, joka antaa häikäisemättömän ja pehmeän valon. Tällä kauniilla lampulla on minimalistinen muotoilu, joka sopii yhtä hyvin keittiöön kuin yleistiloihin. Kevyt, valkoinen kupu polykarbonaatista. Lamppua on saatavilla myös integroidulla sensorihimmentimellä.
Pendellampa ILLAN

ILLAN Riippuvalaisin

858,00 € Alv. 24%
Illan on tyylikäs riippuvalaisin, joka on tehty ohuista laserleikatuista vanerikehikoista. Kevyt kupu avautuu kauniisti kattoon ripustettuna ja liikkuu tasaisesti huoneen ilman mukaisesti. Valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta. Himmennettävä. LED-polttimolla.
Pendellampa MESH

MESH Riippuvalaisin

2 938,00 € Alv. 24%
Mahtava riippuvalaisin, joka koostuu pienistä himmennettävistä lampuista ja jonka voi tilata jopa viiden metrin kaapeleilla. Mesh on kaunis lamppu, joka hivelee silmiä ja vie sisustuksen uudelle tasolle. Himmennystoiminto.
Pendellampa MESH - Trådlös

MESH Langaton riippuvalaisin

3 028,00 € Alv. 24%
Suuri riippuvalaisin, jossa on useita pieniä lamppuja, jotka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä erikseen. Meshiä ohjataan kännykkäsovelluksen kautta, jossa voit muun muassa himmentää valaistusta ja asettaa erilaisia ​​asetuksia eri päivänajoille. Himmennystoiminto. Ohjataan helposti kännykkäsovelluksesta joka on saatavilla Androidille ja IOS:lle. Eri lamput voidaan sytyttää ja sammuttaa yksittäin helposti. Voit asettaa omia asetuksia ajastettuna.
Pendellampa Soleil Noir

Soleil Noir Riippuvalaisin

1 918,00 € Alv. 24%
Soleil Noir on kaunis, epäsymmetrinen riippuvalaisin, joka näyttää melkein kumoavan painovoiman lain. Lampussa on ohut alumiinilevy, joka piilottaa sisäänsä lampun LED-valaistuksen. Lamppu antaa lämpimän, häikäisemättömän ja epäsuoran valon. Himmennettävä. Häikäisemätön valo. Suuri kupu, jonka leveys on 120 cm.
Pendellampa E08 Mini Mini

E08 Mini Mini Riippuvalaisin

406,72 € Alv. 24%
Pieni ja joustava riippuvalaisin tarkkaan spottivalaistukseen, joka on hieno ripustaa sellaisenaan tai ryhmässä. Melkein huomaamaton sylinterimäinen lamppu, joka sulautuu helposti useimpiin ympäristöihin. Huom! Hintaan sisältyy yksi (1) riippuvalaisin.
Pendellampa TITANIA

TITANIA Riippuvalaisin

418,00 € Alv. 24%
Titania on korkeussäädettävä riippuvalaisin, jonka muotoilu herättää kiinnostusta. Sisältää neljä värillistä filtteriä, joiden avulla valaistuksen väriä voidaan muuttaa vaikuttamatta valkoiseen valoon. Himmennettävä. Korkeussäädettävä. Mukana 4 värillistä filtteriä (keltainen, violetti, vaaleansininen ja vaaleanpunainen). Huom! Hintaan sisältyy yksi riippuvalaisin. Kuvassa on näkyvissä kaksi valaisinta. 
Pendellampa HOPE 12  - 61 cm

HOPE 12 Riippuvalaisin Ø61 cm

1 212,72 € Alv. 24%
Tyylikäs kattokruunu läpinäkyvillä lehdillä, jotka antavat upean hehkun ja luovat kauniit valotehosteet. Kattovalaisin, joka kiinnittää katseet ja antaa tyylikkään vaikutelman kotona tai toimistossa. Himmennystoiminto. Kevyt. Sisältää 12 vartta ja 24 lehteä.
Pendellampa HOPE 18 - 72 cm

HOPE 18 Riippuvalaisin 72 cm

1 609,52 € Alv. 24%
Mahtava kattokruunu läpinäkyvillä lehdillä, jotka heijastavat lamppujen valoa ja antavat kauniita valotehosteita. Mahtava valaisin, joka herättää ihmetystä ja toimii parhaiten suuressa ruokasalissa, loungessa tai sisäänkäynnissä. Himmennettävä. Yllättävän kevyt. 18 oksaa ja 36 lehteä.
Pendellampa HOPE 42 - 110 cm

HOPE 42 Riippuvalaisin Ø110 cm

4 845,92 € Alv. 24%
Mahtava kattokruunu läpinäkyvillä lehdillä, jotka heijastavat lamppujen valoa ja antavat kauniita valotehosteita. Mahtava valaisin, joka herättää ihmetystä ja toimii parhaiten suuressa ruokasalissa, loungessa tai sisäänkäynnissä. Himmennettävä. Yllättävän kevyt. 42 oksaa ja 84 lehteä.
Pendellampa HOPE 105 - 200 cm

HOPE 105 Riippuvalaisin Ø200 cm

14 034,32 € Alv. 24%
Mahtava kattokruunu läpinäkyvillä lehdillä, jotka heijastavat lamppujen valoa ja antavat kauniita valotehosteita. Mahtava valaisin, joka herättää ihmetystä ja toimii parhaiten suuressa salissa, jossa on korkeat katot. Himmennettävä. Yllättävän kevyt. 150 oksaa ja 210 lehteä.
Pendelampa Lita - 14cm

Lita Riippuvalaisin 14cm

233,12 € Alv. 24%
Lita on himmennettävä riippuvalaisin, jossa on kaunis puhalletusta lasista valmistettu kupu joka toimii myös valonhajoittajana. Tämä melko huomaamaton lamppu on yhtälailla kaunis yksittäisenä kuin suuremmassa ryhmässäkin. Kauniisti muotoiltu kupu. Himmennystoiminto. Pehmeä, häikäisemätön valo.
Ambit Pendel Ø40 cm

Ambit Pendel Ø40 cm

307,52 € Alv. 24%
AMBIT är en tidlös och mångsidig pendel med stark karaktär. Lampskärmen är gjord enligt gamla kopparslagartraditioner, tryckspunnen för hand, polerad och slutligen handmålad. Finns i 5 olika färger och har en vitmålad insida, som lägger till en fin kontrast och garanterar samtidigt att maximalt med ljus avges från lampan.
Grain Pendel

Grain Pendel

116,56 € Alv. 24%
grain lampan ger ett nytt perspektiv på pendelgenren genom att kombinera en klassisk, minimalistisk design med hjälp av nya, innovativa material. 
2097/50 Sarfatti ljuskrona - krom, 50 lampor

2097/50 Sarfatti Kattokruunu 50 lamppua

2 886,72 € Alv. 24%
2097 Sarfatti-kattokruunu 50 lamppua. Fantastinen 2097-kattokruunu, joka tunnetaan myös nimellä "Sarfatti", suunnittelija Gino Sarfatin jälkeen ja se on suunniteltu vuonna 1958. Tämä on yksi aikamme tunnetuimmista ja klassisimmista kattolampuista, se on vastustamattoman kaunis ja siinä on korkeat katot. 2097 Sarfatti toimitetaan asentamattomana, ja sähköasentajan tulee asentaa se toimittajan suosituksen mukaisesti.
Melt Pendel

Melt Riippuvalaisin

964,72 € Alv. 24%
Melt on tyylikkään vääristynyt valopallo, joka luo kiehtovan, sulavan ja lämpimästi puhalletun lasitehosteen. Se on läpinäkyvä, kun se on päällä ja siinä on peilipinta, kun se on kytketty pois päältä. Lamppu antaa houkuttelevan ja kirkkaan hallusinogeenisen valon. Lamppua on saatavilla kuparin, kullan ja kromin värissä.
Melt Mini Pendel

Melt Mini Riippuvalaisin

617,52 € Alv. 24%
Melt on kauniin vapaasti muotoiltu valopallo, joka luo kiehtovan, sulavan ja lämpimän lasitehosteen. Se on läpinäkyvä, kun se on päällä, ja siinä on peilipinta, kun se on kytketty pois päältä. Lamppu antaa houkuttelevan ja kirkkaan hallusinogeenisen valon. Saatavilla kuparina, kultana ja kromina.
Melt Large Round Pendelsystem

Melt Suuri pyöreä riippuvalaisin

3 772,08 € Alv. 24%
Kaunis riippuvalaisinmuodostelma, jossa on käytetty rohkeaa suunnittelukieltä, ja yhdistetty useita tyylikkäitä muotoja. Lamppu luo loputtomia heijastuksia huoneeseen jotka näkyvät tyylikkäinä graafisina muotoina. Melt on kauniisti vääristetyn muotoinen valopallo, joka luo kiehtovan, sulavan ja lämpimästi puhalletun lasitehosteen. Se on läpinäkyvä, kun se on päällä, ja siinä on peilipinta, kun se on kytketty pois päältä ja antaa houkuttelevan, kirkkaan ja hallusinogeenisen valon. Saatavana kuparina, kultana ja kromina.
Mirror Ball Pendel 40 cm

Mirror Ball Pendel 40 cm

679,52 € Alv. 24%
En av de mest identifierbara Tom Dixon-produkterna. Inspirerad av den välkända rymdhjälmen och av diskobollar. Mirror Ball är en lätt och robust lampa som återspeglar omgivningen i sin ytfinish, samtidigt som den har ett nedåtriktat och omgivande ljus. Finns i originalfärgen krom, samt i guld.
Bell Pendel

Bell Pendel

927,52 € Alv. 24%
Bell är en utövning i reduktionism. Dess polerade yta återspeglar karaktären och färgerna i omgivningen.
Beat Fat Pendel

Beat Fat Pendel

456,32 € Alv. 24%
Beat  är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Häng dem individuellt, eller som en grupp med en, eller flera former. Finns i svart, vit, grå och borstad mässing.
Beat Tall Pendel

Beat Tall Pendel

456,32 € Alv. 24%
Beat  är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Häng dem individuellt, eller som en grupp med en, eller flera former. Finns i svart, vit, grå och borstad mässing.
Beat Wide Pendel

Beat Wide Pendel

456,32 € Alv. 24%
Beat  är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Häng dem individuellt, eller som en grupp med en, eller flera former. Finns i svart, vit, grå och borstad mässing.
Stone Pendel

Stone Pendel

319,92 € Alv. 24%
Denna pendelbelysning består av en ihålig gloria av vit Morwad-marmor, med en centrerad "svävande" boll i form av en mässingstoppad glödlampa. Stenen är skuren till tunnast möjliga tjocklek, så att den framstår vara halvtransparent. Vilket betonar den mönstrade ytan. Glödlampan säljs separat. Klarar användning i våtutrymmen.
Beat Trio Runt Pendelsystem

Beat Trio Runt Pendelsystem

1 378,88 € Alv. 24%
Ett vackert pendelsystem bestående av Beat Fat, Beat Wide och Beat Tall. Beat  är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Finns i svart, vit, grå och borstad mässing.
Void Pendel

Void Pendel

486,08 € Alv. 24%
Inspirerad av de metalliska nyanser i olympiska medaljer, är Void ett mystiskt belysningsobjekt som utforskar den skulpturala skönheten i en reflekterande metallform. Glödlampan gömd inuti skärmen, vilket ger en mystisk ljuskälla. Finns i mässing, koppar och rostfritt stål.
Void Mini Pendel

Void Mini Pendel

295,12 € Alv. 24%
Inspirerad av de metalliska nyanser i olympiska medaljer, är Void ett mystiskt belysningsobjekt som utforskar den skulpturala skönheten i en reflekterande metallform. Glödlampan gömd inuti skärmen, vilket ger en mystisk ljuskälla. Finns i mässing, koppar och rostfritt stål.
Caboche, Taklampa

Caboche Kattovalaisin

1 249,92 € Alv. 24%
Caboche-kattovalaisimessa on tyylikäs muotoilu, ja sen kupu näyttää suurilta läpinäkyviltä helmiltä. Lamppu on valmistettu puhalletusta lasista. Caboche-kattolamppu sopii hyvin useimpiin ympäristöihin, esim. ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Tämä lamppu antaa upean ja mukavan valon, joka täyttää huoneen miellyttävällä ilmapiirillä. Lamppua on saatavana kahtena eri värinä. Valitse väri alta.
mobil 70

mobil 70 taklampa

505,92 € Alv. 24%
"Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i ett New York loft". - Med dessa ord började jag arbeta med serien mobil för Pholc Monika Mulder, 20116
Copenhagen Pendant SC6

Copenhagen SC6 Riippuvalaisin

208,32 € Alv. 24%
Copenhagen Pendant SC6:ssa on tyylikäs muotoilu ja maalaismainen ilme yhdistettynä moderniin tyyliin. Lamppu on erinomainen esimerkiksi ruokapöytään. Kattovalaisinta on saatavana kolmessa eri mallissa.
Copenhagen Pendant SC7

Copenhagen SC7 Riippuvalaisin

394,32 € Alv. 24%
Copenhagen SC7 riippuvalaisimessa on tyylikäs muotoiltu, maalaismainen ilme yhdistettynä moderniin tyyliin. Lamppu on erinomainen esimerkiksi ruokapöydällä. Kattovalaisinta on saatavana kolmea eri mallia.
Fold Pend. B1180

Fold Riippuvalaisin B1180

431,52 € Alv. 24%
Fold riippuvalaisin B1180:ssä on tyylikäs ja kaunis muotoilu. Kattovalaisin antaa hienon valon, joka täyttää koko huoneen ja lamppu on myös himmennettävä. Fold riippuvalaisin on saatavana useina eri malleina, jotta se sopisi juuri sinun ympäristöön. Himmennettävö. Poltin sisältyy
Annular pendel - mint

Annular Riippuvalaisin

287,68 € Alv. 24%
Rengasmainen riippuvalaisin on suunniteltu klassisesti kartiomaiseksi riippuvalaisimeksi, mutta keskellä olevan valonlähteen sijaan LED-lamppu sijaitsee alareunassa, joka ulottuu koko valaisimen ympärille. Tuloksena on hieno ja moderni lamppu, joka loistaa ainutlaatuisella tavalla. Klassinen riippuvalaisin, jota on saatavana useina eri väreinä. Lampun liitin on ostettava erikseen.
Anoli 1 Medium Pendel

Anoli 1 Medium Riippuvalaisin

414,16 € Alv. 24%
Anoli-sarja antaa ajatuksen putoavista vesipisaroista. Tyylikäs mutta yksinkertainen muoto korostuu hienoimmalla käsin puhalletulla lasilla ja vaalealla kullanvärisellä metallilla. Kokoelma vaihtelee sileistä riipuksista tyylikkäisiin kattokruunuihin, ja se sopii sekä suurempiin projekteihin että kotiympäristöihin. Anoli 1 Medium toimii täydellisesti yksittäin tai useiden valaisimien kanssa rivissä tai ryhmissä. Anoli-sarja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on ammattitaitoisten käsityöläisten valmistama.
Anoli 1 Small Pendel

Anoli 1 Pieni Riippuvalaisin

381,92 € Alv. 24%
Anoli-sarja antaa ajatuksen putoavista vesipisaroista. Tyylikäs mutta yksinkertainen muoto korostuu hienoimmalla käsin puhalletulla lasilla ja vaalealla kullanvärisellä metallilla. Kokoelma vaihtelee sileistä riipuksista tyylikkäisiin kattokruunuihin, ja se sopii sekä suurempiin projekteihin että kotiympäristöihin. Anoli 1 Medium toimii täydellisesti yksittäin tai useiden valaisimien kanssa rivissä tai ryhmissä. Anoli-sarja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on ammattitaitoisten käsityöläisten valmistama.
Beat Waist Pendel

Beat Waist Pendel

592,72 € Alv. 24%
Beat är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Häng dem individuellt, eller som en grupp med en, eller flera former.
Blossi 1 Pendel

Blossi 1 Pendel

498,48 € Alv. 24%
Blossi-kollektionen inspireras av det gyllene ljuset under den nordiska hösten och är utformad för att ge en indirekt och mjukt ljus. Den vackert rundade glasskärmen ger en nordisk touch. Blossi 1 är en pendel med ett brett utbud av användningsområden och är lämplig för både hem och offentliga utrymmen. Blossi-kollektionen är tillverkad med den senaste LED-tekniken. En specialutvecklad LED-skiva är placerad på ett sätt så att ljuset reflekteras i hela den munblåsta glasskärmen.
Blossi 8 Taklampa

Blossi 8 Taklampa

6 435,60 € Alv. 24%
Blossi-kollektionen inspireras av det gyllene ljuset under den nordiska hösten och är utformad för att ge en indirekt och mjukt ljus. Den vackert rundade glasskärmen ger en nordisk touch. Blossi 8 är en ljuskrona som passar för båda hem och offentliga utrymmen. Blossi-kollektionen är tillverkad med den senaste LED-tekniken. En specialutvecklad LED-skiva är placerad på ett sätt så att ljuset reflekteras i hela den munblåsta glasskärmen.
Blown Pendant SW3 Silver

Blown Pendant SW3 Silver

319,92 € Alv. 24%
Blown är Samuel Wilkinsons första lampa för &tradition. Ett mönstruerat hängsmycke med ett vadderat mönster, det kommer i två versioner.
TR Bulb, Suspension Frame

TR Bulb, Suspension Frame

691,92 € Alv. 24%
TR Bulb Suspension Frame, on hieno ja modernisti muotoiltu kattolamppu, joka antaa huoneellesi yksilöllisen ilmeen samalla antaen mukavan valon. Kattovalaisin sopii hyvin esimerkiksi moniin erilaisiin ympäristöihin, toimistoon, ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin.
Flowerpot Big Pendant VP2

Flowerpot Big Pendant VP2

567,92 € Alv. 24%
Flowerpot Big Pendant VP2 är en taklampa i modern design som ger ifrån sig ett fint ljus och bidrar till en härlig atmosfär i rummet. Taklampan går att få i flertalet färger för att enkelt kunna passa in i alla olika miljöer. 
Formakami JH3

Formakami JH3

183,52 € Alv. 24%
Formakami JH3 -lampussa on hieno muotoilu, se on valmistettu riisipaperista ja mustasta tammesta ja lamppu painaa vain 1 kg. Kattovalaisin sopii hyvin kaikkiin erilaisiin sisätiloihin, kuten ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Formakami JH3 antaa kodikkaan valon, joka luo huoneeseen miellyttävän tunnelman.
Formakami JH4

Formakami JH4

171,12 € Alv. 24%
Formakami JH4 har en fin design och är tillverkad i rispapper och svart färgad ek, lampan väger endast 1 kg. Taklampan passar bra i alla olika innemiljöer, såsom restaurang, café eller på hotellet. Formakami JH4 ger ifrån sig ett mysigt ljus som bidrar till en behaglig atmosfär i rummet. 
Formakami JH5

Formakami JH5

208,32 € Alv. 24%
Formakami JH5 har en fin design och är tillverkad i rispapper och svart färgad ek, lampan väger endast 1 kg. Taklampan passar bra i alla olika innemiljöer, såsom restaurang, café eller på hotellet. Formakami JH5 ger ifrån sig ett mysigt ljus som bidrar till en behaglig atmosfär i rummet. 
JWDA Pendant Lamp

JWDA Riippuvalaisin

270,32 € Alv. 24%
JWDA-riippuvalaisimessa on moderni muotoilu ja sitä on saatavana kahtena eri värinä. Tämä valaisin sopii hyvin kaikkiin ympäristöihin, hotelliin, kahvilaan tai ravintolaan. JWDA-riippuvalaisimessa on paitsi ainutlaatuinen muotoilu, se antaa myös miellyttävän valon, joka edistää huoneen kodikasta tunnelmaa. Valitse väri alta.
Star, Taklampa

Star, Taklampa

493,52 € Alv. 24%
Star är en stilren serie som står för funktion, innovation och personlighet.  Star passar med sin stilrena form in i de flesta miljöer, offentliga som privata och har olika modeller som med fördel kan kombineras. Örsjö Belysning arbetar med gedigen mässing och koppar. Material som lever och åldras med värdighet. Ett material som förändras över tid, mörknar, skiftar och bara blir vackrare och vackrare för varje år som går.
Aplomb, Taklampa

Aplomb Kattovalaisin

419,12 € Alv. 24%
Aplomb-kattolamppu on hienosti muotoiltu ja se antaa mukavan ja kodikkaan valon, näin upea tunnelma on taattu. Lamppu sopii hyvin kaikkiin ympäristöihin ja siitä tulee erittäin hieno useamman lampun sarjoissa. Aplomb on saatavana useina eri väreinä, jotta saat sen sopimaan ympäristöön kuin ympäristöön. Valitse väri alta.
Twiggy, Taklampa

Twiggy Kattolamppu

778,72 € Alv. 24%
Twiggy -kattolampussa on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka sopii kaikkiin ympäristöihin. Lamppu antaa miellyttävän valon, joka täyttää huoneesi upealla ilmapiirillä. Twiggy sopii yhtä hyvin pöydälle yksin tai useamman kappaleen ryhmässä. Kattovalaisin sopii täydellisesti esimerkiksi ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Twiggy on saatavana kahtena eri värinä, mustana tai valkoisena. Valitse väri alta.
kandinsky pendel 30

Kandinsky Riippuvalaisin 30

1 116,00 € Alv. 24%
Tämä lamppu on saanut inspiraationsa Wassily Kandinskyn 1920-luvulla maalatuista abstrakteista ympyrämaalauksista kuuluisassa Bauhaus-koulussa. Lamppu on himmennettävä ja sitä on saatavana kahta eri kokoa, 300 tai 400 mm leveällä lasikuplalla.
kandinsky pendel 45

kandinsky pendel 45

1 612,00 € Alv. 24%
Denna lampa är inspirerad av Wassily Kandinskys abstrakta cirkelmålningar under sina år på den berömda Bauhausskolan på 1920-talet. Lampan är dimbar och finns i två olika storlekar med en 300 eller 450 mm bred glasbubbla.
Donna 7

Donna 7

158,72 € Alv. 24%
Lamppu antaa tunnelman pehmeästä tekstiilistä, vaikka materiaali on ohutta metallia. Sitä on saatavissa mukavilla raikkailla väreillä, jotka sopivat moniin paikkoihin, kuten kotiin tai muihin sisäympäristöihin.
Donna 7

Pearls 80

654,72 € Alv. 24%
Smycken gav inspiration till denna lampa med pärlor. Designen finns i både nickel med glansigt opalglas och mässing med ett mer matt opalglas.
edge 20 pendent

edge 20 pendent

183,52 € Alv. 24%
Av ljusets reflektion skapar Edge-lampan en bild av parallella linjer i olika nyanser av färg genom den invecklade användningen av skuggor. Denna lampa finns i flera olika färger som är svart, grön, grå och vit. 
May Day

May Day

114,08 € Alv. 24%
May Day on tyylikäs lamppu, jota voidaan käyttää sekä pöytävalaisimena että ripustettuna kattoon. Lamppua on saatavana sekä punaisena että mustana ja se sopii hyvin moniin eri ympäristöihin.
Hobo Pendel Mässing

Hobo Pendel Mässing

1 222,64 € Alv. 24%
Namnet Hobo refererar till luffarslöjd, Småland och glasbrukens begynnelse. Då luffare sov i värmen av ugnarna på hyttorna och tillverkade egensinniga föremål i böjd metalltråd. Materialen i Hobo är opakt, munblåst glas och rå mässing. Glaset blåses rakt ner i mässingsformen och expanderar till sin slutgiltiga form. Eftersom mässingskorgen bara delvis styr glaset, blir varje lampa unik beroende på hur mycket luft som blåses in i glaset. Kännetecken för Hobo är känslan av tyngd och vikten av detaljer. Detaljerna blir tydliga genom synliga bultar och kraftigt rep. Ljuskälla ingår.
Hobo Pendel Liten Mässing

Hobo Pendel Liten Mässing

1 091,20 € Alv. 24%
Namnet Hobo refererar till luffarslöjd, Småland och glasbrukens begynnelse. Då luffare sov i värmen av ugnarna på hyttorna och tillverkade egensinniga föremål i böjd metalltråd. Materialen i Hobo är opakt, munblåst glas och rå mässing. Glaset blåses rakt ner i mässingsformen och expanderar till sin slutgiltiga form. Eftersom mässingskorgen bara delvis styr glaset, blir varje lampa unik beroende på hur mycket luft som blåses in i glaset. Kännetecken för Hobo är känslan av tyngd och vikten av detaljer. Detaljerna blir tydliga genom synliga bultar och kraftigt rep. Ljuskälla ingår.
Baklava Taklampa M

Baklava Medium kattovalaisin

344,72 € Alv. 24%
Baklava-sarjan on suunnitellut Claesson Koivisto Rune. Hän on saanut inspiraationsa suunnitteluun turkkilaisista leivonnaisista, jotka valmistetaan eri kerroksina, kuten valaisimen rakenne on. Valaisin antaa sekä pehmeän hehkun että voimakkaan tunnelman. Kupu perustuu useisiin tekstiilikerroksiin, jotka on verhottu ja sidottu ylä- ja alaosaan. Valaisimessa on punainen pleksilasilevy, joka on asetettu valonlähteen alle ja se antaa pehmeän, puna-vaaleanpunaisen valon, kun se palaa. Kun valaisin ei pala, kangas näkyy valkoisena.
Kvist Taklampa 4 armar Rå mässing

Kvist Kattovalaisin 4 haaraa

1 391,28 € Alv. 24%
Kvist syntyi Jonas Bohlinin ja Örsjö Belysningin ensimmäisen yhteistyön tuloksena. Tuotteesta on tullut moderni klassikko ja vähän kuin lippulaiva brändille. Muoto on harva ja toimiva, ja siinä on sumu ja säädettävät valoyksiköt. Johto on 5 metrinen. Johdon osa, jota ei käytetä, kääritään lampun koukkuosaan ja siitä on tullut osa suunnittelua luomalla ylimääräinen yksityiskohta.
GM 30 Pendant

GM 30 Pendant

295,12 € Alv. 24%
GM 30 Pendant on hieno kattovalaisin, joka ei vain anna miellyttävää valoa, vaan myös tyylikkään modernin muotoilun. Kattovalaisin sopii moniin eri ympäristöihin ja sitä on saatavana kolmessa eri värissä. Valitse väri alta.
GM 15 Pendant

GM 15 Pendant

195,92 € Alv. 24%
GM 15 Pendant har en snygg modern design som ger ifrån sig ett fint ljus i ditt rum. GM 15 Pendant har en diameter på 15 cm och går även att få i en storlek större i 30 cm. Taklampan finns i tre olika färger att välja mellan.  Välj färg nedan. 
bounce 116

Bounce 116

992,00 € Alv. 24%
Bounce-mallin luoma kuvio on energinen, graafinen ja antaa positiivisen graafisen tunnelman. Tämä lamppu antaa huoneelle luonteen samalla antaen valoa. Lamppua on saatavana myös samalla designilla, isompana versiona nimeltään Bounce 169.
champagne pendant

champagne taklampa

183,52 € Alv. 24%
Lampan ger en känsla av det förflutna och idag. Det är konceptet bakom Champagne-familjen designad av Monika Mulder. Lampan kommer i flera moderna färger som är polerat guld, matt guld och krom. Det finns även bordslampor i likadant stuk. 
bloom 50

Bloom 50 Kattovalaisin

257,92 € Alv. 24%
Tässä Monika Mulderin kattovalaisimessa on graafinen komea muotoilu, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Sitä on saatavana sekä mustana että valkoisena, suurempana ja pienempänä.
hans 50 pendant

Hans 50 Kattovalaisin

245,52 € Alv. 24%
Liikkuva aalto - se oli inspiraatio ja muotoilukieli, jonka Monika Mulder halusi luoda kattovalaisimella. Hänen sarjansa on kokoelma yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä lamppuja. Valaisinta on saatavana sekä valkoisena että mustana, lattia- ja pöytävalaisimena.
apollo 39

Apollo 39

443,92 € Alv. 24%
Apollo on lamppu, josta tulee erittäin korkea materiaalisen läsnäolon tunne. Kartiomuotojen yhdistelmä, jotka on tasapainotettu päällekkäin, korostaa alaspäin suuntautuvaa voimaa riippuvassa lampussa ja luo sekä dynaamisen että staattisen ilmeen.
apollo 59

apollo 59

493,52 € Alv. 24%
Apollo är en lampa med mycket hög känsla av material närvaro. Sammansättningen av koniska former som balanserar ovanpå varandra, betonar den nedåt riktade kraften i en hängande lampa och skapar både ett dynamiskt och statiskt uttryck
Baklava Taklampa S

Baklava Pieni kattovalaisin

307,52 € Alv. 24%
Baklava-sarjan on suunnitellut Claesson Koivisto Rune. Hän on saanut inspiraationsa suunnitteluun turkkilaisista leivonnaisista, jotka valmistetaan eri kerroksina, kuten valaisimen rakenne on. Valaisin antaa sekä pehmeän hehkun että voimakkaan tunnelman. Kupu perustuu useisiin tekstiilikerroksiin, jotka on verhottu ja sidottu ylä- ja alaosaan. Valaisimessa on punainen pleksilasilevy, joka on asetettu valonlähteen alle ja se antaa pehmeän, puna-vaaleanpunaisen valon, kun se palaa. Kun valaisin ei pala, kangas näkyy valkoisena.
Kvist Taklampa 6 armar Rå mässing

Kvist Taklampa 6 armar

1 845,12 € Alv. 24%
Kvist blev resultatet av Jonas Bohlin och Örsjö Belysnings första samarbete. En produkt som kommit att bli en modern klassiker och lite som ett signum för varumärket. Formen är sparsmakad och funktionell, med dim- och justerbara ljusenheter. Sladden är generös på 5 meter. Den del av sladden som inte används viras upp på lampans krok och blir en del av utförandet genom att skapa en extra accent.
Cone Pendel

Cone Pendel

245,52 € Alv. 24%
Cone Riippuvalaisin on klassinen valaisin, jossa on tyylikäs muotoilu 1950-luvulta. Lamppu on kaunis joko yksinään tai ryhmässä esimerkiksi ruokapöydän yläpuolella. Suoran valaistuksen lisäksi Conen ikoniset valojuovat metallikuvun reunalla tarjoavat epäsuoran graafisen valotehosteen, joka lisää luonnetta suunnitteluun. Cone Riippuvalaisinta on saatavana useina eri väreinä, jotta se sopii helposti ympäristöön kuin ympäristöön.
Bloom Pendel

Bloom Riippuvalaisin

295,12 € Alv. 24%
Bloom-riippuvalaisin on klassinen riippuvalaisin, jossa on tyylikäs muotoilu 1950-luvulta. Valaisin on kaunis yksinään tai ryhmässä, esimerkiksi ruokapöydän yläpuolella. Bloom riippuvalaisinta on saatavana useina eri väreinä, jotta se sopii hyvin sisustukseesi.
Opal Lamella Pendel

Opal Lamella Pendel

295,12 € Alv. 24%
Opal Lamella Pendel är en klassik pendel med en elegant design från 1950-talet. Pendeln är både vacker ensam eller hängandes i en grupp ovanför tillexempel matbordet. Pendeln ger i från sig ett fint och behagligt ljus.  Opal Lamella Pendel går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.
Utzon Pendant JU1

Utzon JU1 Riippuvalaisin

233,12 € Alv. 24%
Utzon JU1 riippuvalaisin on kaunis ja modernisti muotoiltu, ja se antaa hienon valon. Kattolamppua on saatavana useina eri väreinä, valkoinen, messinki tai kupari. Utzon Pendant sopii täydellisesti kaikkiin ympäristöihin, esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle.
DaVinci Pend

DaVinci Riippuvalaisin

282,72 € Alv. 24%
Da Vinci on ilmeikäs riippuvalaisin, joka on valmistettu metallista ja jossa on kauniit kromiset yksityiskohdat. Erityisesti suunniteltu varjostin tarjoaa ainutlaatuisen hyvin himmennetyn valon, joka levittää miellyttävän hehkun.
Primus I Pendel D430

Primus D430 Riippuvalaisin

146,32 € Alv. 24%
Primus on yksi Belidin suosituimmista riippuvalaisimista keittiöön. Suunnittelu juontaa juurensa 80-luvun puoliväliin, mutta ajan myötä ja eri trendien myötä värit ovat vaihdelleet. Sopii kattokoukkuun 1,5 m tekstiilistä valmistettu sähköjohto
home-seo.jpg

DPJ: ltä löydät toimistokalusteet moderniin työympäristöön.

DPJ toimittaa huonekaluja sekä pienille että suurille yritysprojekteille, sekä tietysti myös yksityishenkilöille. Toimitamme ammattimaiset kalusteet kaikkiin toimistoympäristöihin vähintään 5 vuoden takuulla.

Verkkokaupastamme löydät valikoiman yleisimpiä toimistokalusteita. - Jos etsit erityisbrändiä tai eri väriä ja materiaalia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin ja autamme sinua henkilökohtaisesti. DPJ on sekä fyysinen myymälä Tukholman kaupungissa että verkkokauppa toimistokalusteille, toimistokalusteille, konferenssitekniikalle ja muille työskentelyyn tarvittaville kalusteille.

Esimerkkejä asiakkaistamme

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music
DPJ logo

Teetkö ostoksia yksityis- vai yritysasiakkaana?

Valitse alta nähdäksesi oikeat tuotehinnat

Yritys - Evästeasetukset

Yksityishenkilö - Evästeasetukset