Hintatakuu
Takaamme aina parhaat hinnat etsimillesi tuotteille!
Nopea toimitus
Käsittelemme ja toimitamme tilauksenne nopeasti!
5 Vuoden takuu
Kaikilla tuotteillamme on vähintään viiden vuoden takuu.
Arvosteltu 4,5/5
Toimiva ostokokemus on meille aina etusijalla!

Plafondit

Grid view
List view
Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta
Sort by
Disc Taklampa Svart

Disc Taklampa Svart

352,50 € Alv. 24%
disc lampan designades 2008 av Doos Arkitekter, som hade som främsta mål att skapa en diskret och lågmäld taklampa till mindre utrymmen. 
Disc Taklampa Vit

Disc Taklampa Vit

352,50 € Alv. 24%
Disc lampan designades 2008 av Doos Arkitekter, som hade som främsta mål att skapa en diskret och lågmäld taklampa till mindre utrymmen. 
Taklampa MESH

Taklampa MESH

3 097,50 € Alv. 24%
Taklampa med flera små lampor som ger ett vackert sken och ett lyxigt intryck. Med en diameter på 72 centimeter är detta en stor lampa som passar lika bra i den stora matsalen, som i den exklusiva loungen.  Går att dimra.
Plafond Soleil Noir

Plafond Soleil Noir

2 397,50 € Alv. 24%
Soleil Noir är en stor plafond i en spännande design med vackra, asymmetriska former. Tack vare en tunn skiva aluminium som döljer lampans LED-belysning, får du ett varmt, bländfritt och indirekt ljus. Går att dimra. Utan bländande ljus. Stor skärm med en längd på 120 cm.
Plafond HOPE 12 - Small

Plafond HOPE 12 - Small

1 360,00 € Alv. 24%
Plafond av genomskinliga blad som fångar och reflekterar ljuset på ett imponerande sätt. En mäktig lampa som skapar en näst intill magisk atmosfär och blir rummets centrala blickfång. Går att dimra. Med 12 armar och 24 blad.
Plafond HOPE 30 - Large

Plafond HOPE 30 - Large

3 385,00 € Alv. 24%
Stor plafond av genomskinliga blad som fångar och reflekterar ljuset på ett imponerande sätt. En mäktig lampa som skapar en näst intill magisk atmosfär och blir rummets centrala blickfång.  Går att dimra. Med 30 armar och 60 blad.
Blown Ceiling Lamp SW5

Blown Ceiling Lamp SW5

347,50 € Alv. 24%
Blown Ceiling Lamp SW5 har en vacker design. Taklampan ger ifrån sig ett fint ljus som fyller hela rummet. Blown Ceiling Lamp går att få i två olika utföranden och passar utmärkt i alla olika miljöer samt rum.
Gloria Plafond Ø460 mm

Gloria Plafond Ø460 mm

372,50 € Alv. 24%
Denna vackra plafond visar karaktär genom sin enkla metallram i krom, mässing eller koppar. Designen är klassisk men ändå nutida.  Anpassad för takkrok. Exklusive ljuskällor.
Kupol LED Plafond Ø540 mm dimbar

Kupol LED Plafond Ø540 mm dimbar

435,00 € Alv. 24%
Kupol är en dimbar plafond med ett opalt glas. Inklusive trafo Energiklass A+ Godkänd för badrum Fast installation
Bullo Plafond

Bullo Plafond

110,00 € Alv. 24%
Bullo är en elegant och diskret plafond i lackad metall med klart eller opalt glas. Plafonden är godkänd för badrum, men passar in i de flesta rum i ditt hem. Anpassad för takkrok. Exklusive ljuskälla.
Capo Plafond Ø300 mm

Capo Plafond Ø300 mm

140,00 € Alv. 24%
Capo är en elegant nedpendlad plafond. Armaturen är designad med en aluminium och ett opalt glas med en dekorativ strukturell effekt. Plafonden är godkänd för badrum. För montage på takkrok Godkänd för badrum
Bizzo Plafond Ø165 mm

Bizzo Plafond Ø165 mm

85,00 € Alv. 24%
Bizzo är en elegant och lätt plafond som finns i många varianter. Plafonden är designad med klart eller opalt glas och är godkänd för badrum. 
Droplight 400 Taklampa

Droplight 400 Taklampa

567,50 € Alv. 24%
Droplight formgavs 2005 av Matti Klenell och är ett bevis på när enkla former får verklig höjd av sann kvalitet och omsorgsfulla detaljer. Lampan består av en matt glasglob med vitlackerad plåt och finns i tre storlekar. Ett signum för serien är den rödlackerade öppning ur vilken sladden löper och som lyses upp när lampan är tänd. Droplight kan med fördel kombineras i olika storlekar, samtidigt som varje enskild modell utgör en fin och enkel detalj i rummet. En serie som med sitt enkla och arketypiska uttryck bidrar till fina miljöer på såväl hemmaplan, som i det offentliga rummet.
home-seo.jpg

DPJ: ltä löydät toimistokalusteet moderniin työympäristöön.

DPJ toimittaa huonekaluja sekä pienille että suurille yritysprojekteille, sekä tietysti myös yksityishenkilöille. Toimitamme ammattimaiset kalusteet kaikkiin toimistoympäristöihin vähintään 5 vuoden takuulla.

Verkkokaupastamme löydät valikoiman yleisimpiä toimistokalusteita. - Jos etsit erityisbrändiä tai eri väriä ja materiaalia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin ja autamme sinua henkilökohtaisesti. DPJ on sekä fyysinen myymälä Tukholman kaupungissa että verkkokauppa toimistokalusteille, toimistokalusteille, konferenssitekniikalle ja muille työskentelyyn tarvittaville kalusteille.

Joitakin asiakkaistamme

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music
DPJ logo

Teetkö ostoksia yksityis- vai yritysasiakkaana?

Valitse alta nähdäksesi oikeat tuotehinnat

Yritys - Evästeasetukset

Yksityishenkilö - Evästeasetukset