Sièges de bureau

Garantie 10 ans
Droit de rétractation de 30 jours
Expédition sous 24 heures
Livraison offerte dès 200 euros
Filtre

Filtre

Filtre

Marques

Définir le prix

65.05026.0

Promotions

En stock

Sorte

Visa produkter

Sorte

Produkter
Chaise Stella Chaise Stella
Swedese

Chaise Stella

€1 190
€991,67
stock Variantes disponibles en stock

Konferensstolar av högsta kvalitet

Alltid snabba leveranser - Prisgaranti - Minst 5 års garanti

DPJ har ett stort sortiment konferensstolar för alla behov. Oavsett om ni är ute efter en exklusiv eller enkel stol finner ni den hos oss.

Stort utbud av konferensstolar för alla möten

Vi har många olika typer av stolar för konferens och besök som ger er den möjlighet ni behöver för att hitta stolarna som passar er bäst. Kanske söker ni mer fåtöljliknande stolar med armstöd, eller kanske mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul?

Hos oss finner ni enkelt det som passar ert kontor – vi har alla möbler ni behöver till konferensen, allt från konferensbord i flera varianter till kompletta konferensgrupper.

En bekväm konferensstol är nyckeln till en bra konferens

Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra och bekväma stolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det en risk för att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

Tänk igenom konferensrummets inredning noggrant

Konferensrummet är ofta en central plats på kontoret där kollegor samlas, ibland i flera timmar, för möten, utbildningar eller workshops och därför är det viktigt att konferensrummet är välplanerat och har en inredning som är bekväm under hela konferensen. För att lyckas med inredningen i konferensrummet bör ni fundera över:

  • Hur många platser behöver ni? Köp stolar så att det garanterat räcker till alla besökare.
  • Vad för typ av stolar behöver ni? Hopfällbara, stapelbara, kanske konferensstolar med hjul?
  • Hur permanent ska möbleringen vara? Vid tillfälliga lösningar är det praktiskt med stapelbara stolar, som enkelt kan plockas bort när de inte används och som inte tar speciellt mycket plats vid förvaring.

3 tips för att köpa konferensstolar

1. Konferensstolar med armstöd

Satsa på ergonomiska konferensstolar i så stor utsträckning som möjligt, för att alla deltagare ska sitta bekvämt under hela konferensen. Konferensstolar med armstöd, mjuk vaddering och ett ordentligt ryggstöd är att föredra. När ni sitter bekvämt och avslappnat kommer ni snabbt märka att koncentrationen blir bättre.

2. Stolar med hjul

Har ni en whiteboardtavla i konferensrummet eller vet med er att ni kommer att hålla många presentationer under era möten, kan en konferensstol med hjul vara att föredra, då deltagarna enkelt kan vrida sig mot tavlan eller varandra.

Vi har ett stort utbud av konferensstolar med hjul, som exempelvis våra storsäljare:

3. Stolar med mjuk stoppning

 

Den kanske viktigaste egenskapen hos en konferensstol är dess sittdyna. Sitter deltagarna obekvämt kommer de också ha svårt att koncentrera sig, då de behöver vrida och vända på sig konstant för att försöka hitta en skön position.

Svårt att hitta rätt?

Behöver ni hjälp med att hitta de stolar som passar er miljö bäst? Kontakta våra inredare, så får ni experthjälp med att anpassa och effektivisera er arbetsmiljö. De hjälper er att hitta flera typer av stolar, allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

DPJ aménage vos espaces et vous fournit du mobilier design et ergonomique pour tous les projets professionnels ou particuliers, et quelque soit leurs tailles.

Notre boutique en ligne présente une sélection des meubles, luminaires, équipements, de bureau les plus courants. Si vous recherchez une marque spécifique ou une couleur et un matériau différents, veuillez nous contacter et nous vous aiderons personnellement ! DPJ Workspace est présent à la fois physiquement dans notre boutique à Stockholm et dans plusieurs pays en Europe via notre boutique en ligne.

Nous fournissons du mobilier professionnel pour tous les espaces de bureau avec une garantie minimale de 5 ans

En savoir plus

Ce que disent nos clients

Une sélection de nos clients

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music