Meuble de tri postal 24 casiers et cabinet

Une boîte aux lettres pratique au design élégant et moderne. L'étagère dispose de 24 compartiments, deux compartiments avec portes, ainsi que d'un plateau coulissant pour le tri du courrier.

La gamme DI est disponible dans une variété de couleurs pour s'adapter facilement à votre lieu de travail.
Toujours toujours livré pré-assemblé.

1 622,00 €
TTC
stock Livraison : 4-6 semaines
Blanc
Blanc
Bouleau
Noir
Gris foncé
Chêne
Gris clair
Moins
Plus
VISA Mastercard American Express Klarna
Garantie 10 ans
Droit de rétractation de 30 jours
+ de 300 000 clients satisfaits
Meilleur prix garanti 105%

Une boîte aux lettres pratique au design élégant et moderne. L'étagère dispose de 24 compartiments, deux compartiments avec portes, ainsi que d'un plateau coulissant pour le tri du courrier.

La gamme DI est disponible dans une variété de couleurs pour s'adapter facilement à votre lieu de travail.
Toujours toujours livré pré-assemblé.

Direkt Interiörs praktiska postförvaring är i slitstarkt material som tål de påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer som tex kontoret. Med den praktiska postsorteringen blir det enkelt att skapa bästa möjliga lösning för att hålla reda på all post på kontoret. 

Direkt Interiörs postfack är en smart lösning för att slippa springa runt och leta rätt på all personal för att dela ut posten, interna dokument etc. Med den smarta postsorteringen kan du enkelt sortera upp inkommande post, utgående post samt interna dokument. 

Postsorteringen har 24st fack kombinerat med en postsorteringshylla som du smidigt kan lasta av all post på medan du sorterar och lägger i rätt fack. Postsorteringen har även ett smart skåp nedtill med två stycken dörrar för att enkelt förvara diverse prylar som tex pennor, papper eller pärmar utan att det ska se stökigt ut.

Med vår kompletta förvaringsserie DI kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående modern design i hög kvalitet. Kontorsförvaringen har samma material genom hela serien och går att få i olika färgalternativ för att enkelt passa in på ditt kontor. Välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att få en unik kontorsmiljö. Du kan enkelt välja mellan öppna skåp, skåp med dörrar, skåp med lådor, hurtsar och mycket mer. Vi har all förvaring som du kan tänkas behöva till ditt kontor.

Kontorsförvaringen har en kärna bestående av en spånskiva med hög densitet och en laminerad yta som finns i flertalet färger. Kontorsförvaringen från serien DI har en 22mm tjock toppskiva i laminat som är väldigt tåligt samt lättskött vilket gör denna serie utmärkt för offentliga miljöer. Skåpen har en förstärkt sockel både fram- och baktill med fyra stycken justerbara fötter. Kontorsförvaringen har samma eleganta utförande på både fram- och baksida, vilket även gör möbeln lämplig som rumsavdelare. Förvaringen från DI levereras alltid färdigmonterad och förstärkt från fabrik och har en garanti på 5 år.

Alla skåp i DI serien går att få med antingen nyckellås eller kombinationslås. Väljer du nyckellås går det att få en nyckelserie vid önskemål, vilket innebär att skåpen har olika lås på kontoret men det med följer en huvudnyckel som passar till alla lås.

Med DI kan du skapa en förvaringslösning helt anpassad till ditt behov samt önskemål. Välj skrivbord, hurts och förvaringsmöbler i samma serie för en komplett arbetsplats. Har du ett större inredningsprojekt så kan denna möbel beställas i unika mått samt utföranden i valfritt laminat, faner eller i valfri lackering. Vänligen kontakta oss vid projektförfrågningar så hjälper vi dig att hitta rätt produkt i rätt utförande till ett bra pris.

Ce que disent nos clients

Une sélection de nos clients

Microsoft
Carlsberg
Daniel Wellington
Google
Eton
Sony Music